hvilke oplysninger går på en medicinsk armbånd ?

Ulykker sker . Når alarmtjenester reagere , de vurderer alle aspekter af situationen , især din nuværende tilstand af velvære . I nogle tilfælde vil du ikke være i stand til at fortælle paramediciner , at du er i smerte , eller at du er allergisk over for visse medicin , som er der, hvor en medicinsk armbånd kommer i handy

Funktion


Medicinsk armbånd er i dag bæres af dem, der tager dagligt medicin , der lider af visse allergier og dem med medicinske tilstande . Har denne information om dig under en ulykke giver først respondere på at undgå lægefejl baseret på dine behov .

Typer


Medicinsk armbånd er som regel lavet af guld , sølv , stål eller titanium . Dette skyldes, at disse metaller er holdbare , og de oplysninger indskrevet på dem der ikke kan slides let .

Geografi


Læger næsten altid kigge efter lægelig identifikation armbånd og halskæder på patienter før nogen form for behandling , ifølge til Americanmedical-ID. com .

Overvejelser


Ud over medicinske tilstande , allergier og daglig medicin , er det nyttigt at have oplysninger som din blodtype , hvis du har en pacemaker , hvad din tro er , hvis du er en organdonor , og alle nød kontakter du har indskrevet på armbåndet .

Yderligere oplysninger

Selvom det ikke helt nødvendigt , kan du sætte dit første navn på armbåndet . Dette er især nyttigt, hvis du har Alzheimers , eller hvis du er i risiko for en diabetisk koma eller andre tilstand, hvor du ikke ville være i stand til at give dit navn og personlige oplysninger.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.