hvordan du holder din cool i varmt vejr

Kvælende vejr kan gøre dig virkelig visnesyge , så det er vigtigt at holde din cool , når temperaturen stiger . Staying cool er afgørende for at være behagelige i varmt vejr , og der er et utal af måder at holde din cool . Kom og lær om et par af dem
1 .
~ Klæd dig i lys farve, lette vægt tøj ~ ~
Cotton tøj er stor om sommeren som de er lys i tekstur og giver sved at fordampe hurtigt . Vælg tøj i lyse farver til at reflektere, i stedet for at absorbere dem, solens stråler , og du vil bo køligere . En hvid , bomuld Sundress er en fantastisk måde at holde kølig om sommeren .
2 .
~ ~ Tag dine sokker og sko ~ ~
Svedig fødder kan virkelig gør du varme op , så grøften sko og strømper . At fordoble din fornøjelse , finde en plet grønt græs og gå barfodet gennem det . Koncentrer dig om kølighed af græsstrå på din varme fødder . Du får kølig lindring på ingen tid .

3 .
~ ~ Gå gennem en pøl af køligt vand ~ ~
Der er ikke noget som at gå barfodet gennem en pøl af sommer regn til støtte i overensstemmelse cool . Bedre endnu , gå i regnen vil give dig øjeblikkelig lindring fra det varme vejr . Mens du er der , kys din kærlighed-kysse i regnen er sikker på at hæve din indre temperatur ( øh , vent , der går imod denne eHow . . . ). Eh , så gør det alligevel-. leve lidt
4
~ ~ Kør selv en sprinkler ~ ~
Hvis der ikke kommer regn rundt og ikke en vandpyt at findes , oprettes den sprinkler og have det ! Løb gennem igen og igen og komme med et par råb af glæde også . Du vil ikke kun generobre cool , men vil generobre din ungdom også .
5 .

~ ~ Installer en Mister omkring ydersiden af dit hus ~ ~
forstøvere er utrolig effektive til køling temperaturen af den luft gennem fordampning og holde køligt om sommeren . Stående under en let tåge er beslægtet med at blive kysset af køligere luft . Hænge ud lige under et hus Mister for en hurtig samle mig op på en varm dag .
6 .
~ ~ Tag i en film ~ ~
Biografer er notorisk frysning , så der kan være din bedste satsning på virkelig varme dage . Alternativt finde en god , cool café og tage en bog for en afslappende eftermiddag . Eller gå tur omkring din lokale indendørs indkøbscenter til at opsuge nogle af deres aircondition.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.