hvordan du skal aflevere af benzen

Benzen er et farligt , meget flygtige og toksiske kemiske stof. Det er også brandfarligt og et kendt kræftfremkaldende stof . Hvis du har brug for at disponere over den , overlader det til de professionelle , som selv dampene er farlige . I mellemtiden holder benzen godt sikret og væk fra varme , med en fastgjort låget, så dampe ikke vil slippe . Opbevar det i garagen eller skuret , væk fra beboelsesområder , hvis du kan . Ikke åbne beholderen , og hvis du er nødt til at åbne den for en eller anden grund gør det i en stærkt ventileret område og væk fra enhver mulig kilde til antændelse . Benzen bør aldrig hældes ned i afløbet eller i en kloak , fordi det er en eksplosionsfare . Til at disponere over benzen , kig i dit område for professionel bortskaffelse valgmuligheder, som du kan bruge . Vær forsigtig med at transportere benzen , hvis du har brug for at tage det til en professionel deponeringsanlæg

Bortskaffelse af Benzen


1 .
Søg i dit samfund lokalt for deponeringsanlæg , der tager farlige stoffer og se, om de accepterer benzen . Der kan være bestemte dage eller tidspunkter af året de vil indsamle kemikalier som benzen eller andre farlige eller giftige opløsningsmidler til bortskaffelse. Der kan være gebyrer, der for at acceptere benzen , så tjek før tid .
to .
Nogle samfund vil gøre curbside pick-ps af disse stoffer , så se, hvad reglerne er i din område, og hvad de tider er for pick-up . Der kan være særlige regler for containere så godt.

3 .
Kontakt en privat bortskaffelse af affald selskab i dit område for at finde ud af , om de vil acceptere det, og hvad omkostningerne er . Hold det lokale for at undgå besværet med forsendelsen af benzen .
4 .
Undersøg om der er lokale laboratorier i dit område har et behov for benzen eller vil acceptere det til brug i laboratoriet .

Tips og advarsler • Benzen er et brændbart kemikalie , og er et kendt carcinogen . Det skal bortskaffes ved en professionel . Må ikke hældes i afløbet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.