hvordan du skifter til elektroniske cigaretter for at holde op med at ryge

I dagens verden er der flere og flere mennesker ser ned på en meget mere undtagelseskolli vane . . . RYGNING . Rygning i restauranten , barer , arbejdspladser og mange andre er nu blevet ulovlige praksis .
Mange mennesker ønsker at være sundere , men bare ikke ønsker at opgive deres daglige vane .
For mig at skifte til elektroniske cigaretter var at have et trin mellem afhængighed og leve et røgfrit liv

Du skal bruge: .
røgfri Delite Startpakke
.


1 .

Køb en røgfri Delite eller lignende mærke elektroniske cigaret startpakken . Jeg fandt ud af tobaksvarer butikker i mit lokalområde var bedst for mig personligt . Du kan også finde disse online . Købe lokale gav mig frihed til at erstatte patroner som jeg havde brug uden planlægning frem for mailing leveringstid . Nogle priser online kan være en smule lavere .
2 .
Beslut dine grunde til at ville enten stoppe med at ryge eller leve et røgfrit liv . Arbejder du i et røgfrit miljø , og du har svært ved at få kastede arbejdsdagen uden nikotin ? Har du små børn i dit hjem du ikke ønsker udsættes for cigaretrøg ? Forsøgt i dit hjem og tøj lugter røg ? Disse er blot nogle af de grunde, jeg fandt .
3 .
sammenligne omkostninger fra standard cigaretter til elektroniske cigaretter . Sikker på der er en start vi pris med skift til elektronisk , men det endelige resultat vil være enorme besparelser i dit budget . Jeg købte min forret kontorer pack til $ 40 , herunder alt, hvad jeg havde brug for lige at komme i gang usb oplader , til en genopladeligt batteri og tre patroner i forskellige styrker hjælpe mig bestemme, hvad niveau at starte på . De har større sæt i mit område , der omfatter ekstra batterier , en mur oplader og bil oplader til omkring 79 dollar .

4 .
Læs hele vejledningen , der følger med det mærke , du køber . Vær opmærksom på dele, diskutere batteri pleje , og hvordan man gratis til at få mest livet ud af batteriet .
5 .
Oplad enheden i henhold til instruktioner .
6 .

Saml enhed i henhold til vejledningen .
7 .
Forstå , at der for de første par uger kan du have den normale abstinenser ligesom hvis du holder op med at ryge kold tyrker . For de fleste af disse symptomer er meget mere mild med at bruge elektroniske cigaretter , fordi du stadig vil modtage nogle nikotin . Lav en plan for hvordan man kan håndtere disse symptomer . . . . . holder travlt , har støtte person , en ryge støttegruppe online gratis , deltag har svært slik at sutte på , drik masser af ekstra vand , og undgå situationer , der kan friste dig til at ryge .
8 .


Når du finder styrken af patron du nødt til at starte på ( for mig var det medium styrke , fordi jeg brugte til at ryge lys ) holde sig til at styrke for første måned .
9 .

Anden måned efter abstinenser af at skifte har mindsket betydeligt at skifte til den næste lavere styrke . Hvis du føler du har brug for en ekstra måned vente med at træde tilbage .
10 .
Fortsæt trin ned , indtil du har nået det ikke nikotin patroner .
11 .

TILLYKKE du er ikke fri for afhængighed af nikotin og høje dollar standard cigaretter.

gode råd og advarsler


 • Vær opmærksom der er nogle omstilling periode med at gøre den indstilling, du kan opleve lignende virkning, som hvis du holder op med at ryge kold tyrker . Selv om effekter vil være meget mindre intens .
 • Der er ikke dokumentation for, at den fortsatte brug af elektroniske cigaretter plejer have skadelige bivirkninger som rygning standard cigaretter . Du er stadig modtager nikotin i blodet stream . I betragtning af dette bør man ikke se på dette som en langsigtet løsning og bør fortsætte med at forsøge at holde op med alle former for nikotin

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.