hvordan er fotokemisk smog farligt ?

Fotokemisk smog , tåge , at resultaterne fra sollys reagerer med emissioner fra biler og kul-afbrænding kraftværker , udgør sundhedsrisici for personer med kroniske sygdomme indebærer lungerne og hjertet , ifølge Science Education Resource Center på Carleton College .

Smog Komponenter


De dele af fotokemiske smog omfatter nitrogendioxid , ozon og andre organiske forbindelser , der kan irritere næse og øjne .

sæsonbestemte faktorer


Fotokemisk smog præsenterer et større problem i sommeren på grund af mere rigelige lys vilkår, som tilskynder dens dannelse .

Vind og geografi


Fotokemisk smog også en tendens til at danne i rolige , ikke-blæsevejr og under temperaturinversion , når varm luft fælder køligere luft under den. Byer i nærheden af bjerge , som Los Angeles , ofte har disse betingelser .

sårbare befolkningsgrupper


Ud over disse med hjertesygdomme og luftvejssygdomme som astma , udsatte personer omfatter ældre og helt unge og dem, der gør manuelt arbejde og motion udendørs på dage med tungere smog .

Større Industrialisering

Selv om fotokemisk smog har endnu ikke ført til alvorlige katastrofer , voksende befolkninger og industriel udvikling i hele verden har mulighederne for at øge fotokemisk smog og dens farer for sårbare befolkningsgrupper .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.