hvordan man behandler en klippe eller brænde

Denne artikel vil give dig tips om , hvordan man behandler en klippe eller brænde og hjælpe din hud ser bedre ud , efter at den heler

Du skal bruge: . .
sunde vaner


1

Du skal være sikker på at du rengøre området med koldt vand straks og derefter anvende en antibiotisk salve og et band støtte . Dette er vigtigt, da det vil holde klippe eller brænde fra at blive smittet , og sikre, at den kan helbrede den hurtigste ved at give fugt .

2 .
Vær sikker på at holde snittet fugtig og holde den dækkede . Den gamle " lad de afskårne luften ud " metode er forældet og vil ikke hjælpe din såret heler hurtigere. Når skurv tørrer ud og skorper over , ny celle vækst kan blive forsinket . Du bør anvende en salve eller vaseline under en frisk forbinding , indtil de afskårne heler .
3 .
Vær sikker på at massere klippe eller blå mærker efter at det er fuldstændig helet. Dette vil bidrage til at nedbryde de tykke arvæv , der er tilbage af helingsprocessen og hjælper fremme hudens blødere lag til at regenerere .
4 .

Hvis du har nogle gamle ar på kroppen , du skal prøve at få en over the counter creme , så arret bliver blødere og lysere udseende af arret og gøre det forsvinde med tiden . Sørg for at bruge cremen hver dag for at bidrage til at minimere arret .

gode råd og advarsler


 • Disse tips vil hjælpe dig med at administrere din nedskæringer og brænder og forhindre ar.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.