hvordan man bevæger sig sikkert på pisterne

Hvis du ved , hvordan man stå på ski , har du sikkert kender lodtrækningen af pisterne . Snow under fødderne og vinden blæser i håret og suset af fart , når du glider ned ad bjerget .
Men som med alle sportsgrene-især dem, der involverer jagende selv ned ad bakke ved høje hastigheder-skiløb og snowboarding har deres egen andel af fare . National skiområder Association , en faggruppe for skiområdet ejere og operatører , rapporter , at over de seneste 10 år har et gennemsnit på omkring 40 mennesker døde hvert år i ski eller snowboard ulykker .
Selvom det ikke er et overvældende antal , der er flere hundrede såret hvert år . Mens der er ingen måde at gøre ski eller snowboard helt sikkert , det er muligt at minimere risikoen for noget slemt sker , mens du påtager dig denne forfriskende og sjov tidsfordriv

Du skal bruge: .
ski og grundlæggende skiløb færdigheder
Korrekt udstyr, herunder stropper til at holde dit udstyr fra at gøre det ned ad bakken uden dig .


1 .
Altid være i kontrol.
Denne er nr. 1 regel fra National skiområder Association . En out-of -control skiløber eller snowboarder kan være til fare for sig selv og alle bagside .
En naturlig følge af denne regel er , at nogen foran dig har ret til vejen . Så hvis du flyver ned ad bakken , og nogen er ved at tage doven sneplov vendinger før dig-det er dit ansvar at sætte farten ned og sørg for at du ikke rammer dem , eller endog krydstogt efter dem, så hurtigt du banke dem ud af balance .

2 .
Brug udstyr sikkert .
Hvis du lejer udstyr , skal du sørge for dine støvler og bindinger er korrekt monteret af fagfolk , fordi dårlig montering udstyr kan føre unødvendige ulykker . Og hvis du ejer dit eget udstyr , skal du kontrollere mindst en gang hver sæson for at sikre, at alt er i top form .
Det er også vigtigt, at du bære passende tøj til locale . Forår skiløb i Californien kan låne sig til kører i jeans og trøjer , men koldere klima kræver flere lag , herunder fugtspredende stoffer , der vil holde din hud tør selv som dig til at svede , og et ydre lag til at beskytte dig mod vinden . Og glem ikke at sørge for dine hænder og hoved er tilstrækkeligt dækket , og bære solbriller og solcreme , når du vil blive udsat for lange perioder .
Dette gælder også at kende den rette metode til at holde dit udstyr på din person . Udnyt udtænker , der holder dit udstyr fra at løbe væk fra dig , hvis du bliver slået ned . Disse omfatter alt fra stropper til din ski poler til klip til din handsker eller vanter .
3 .
Få færdigheder .
at navigere rundt på ski eller snowboard Du skal instruktion om de grundlæggende principper , herunder hvordan man sikkert falde ned og komme tilbage op , hvordan man kan stoppe uden at hindre andre skiløbere eller snowboardere , og hvordan man igen strømmen af trafikken, når du genstarter .
Begynder lektioner er et must for første gang rejser , men selv øvede eller snowboardere kan gøre god brug af et genopfriskningskursus når de først hovedet tilbage til bjerget efter måneder væk . Det skader aldrig at få nogle dygtige råd om, hvordan du får mest ud af din tid på pisterne .
Og skal du vide, hvordan du får til og fra af skilifter , som kan være en kamp for begyndelse skiløbere eller snowboardere . Mange nyere elevatorer automatisk bremse for lastning og losning , men hvis du har at gøre med en ældre lift og er nervøse om at få timingen ret, kan løfte de erhvervsdrivende være villig til at bremse tempoet , så du sørg for at få placeret korrekt .
4 .

Overvej en hjelm .
Brugen af cykelhjelme på skiløjperne har sprunget i de seneste år for alle, lige fra nybegyndere til speedsters der ved , at en kollision med en ikke -bevægelige objekt kunne resultere i en ødelæggende kvæstelser i hovedet , eller værre .
Næsten halvdelen af skiløbere eller ryttere bar hjelme i løbet af 2008/2009 sæsonen , ifølge National skiområder Association . Antallet sprang blandt børn : tre fjerdedele af skiløbere og ryttere under en alder af 9 brug af styrthjelm mens omkring 66 procent af skiløbere og ryttere i alderen 10 og 14 bære dem .
Men sørg for at hjelmen ikke anspore dig til uforsvarlig adfærd . Jasper Shealy , en professor emeritus ved Rochester Institute of Technology , der har studeret ski skader i næsten 40 år , fortalte New York Times , at hvis du rammer et træ ved " hastigheder er fælles for skiløb . . . du vil overstige kapaciteten på hjelmen . for at gemme dig "
Shealy tilføjede: " Budskabet er ikke : Du må ikke bære en hjelm Det er : . Må ikke ramte et træ "
5

Kom i form før du får på toppen af bjerget .
Ski og snowboard er fysisk beskatte aktiviteter , der involverer kardiovaskulær udholdenhed , muskelstyrke og generel koordinering . Hvis du beslutter dig for at stå på ski på trods måneders hårdt arbejde i sofaen-kartoffel arena kan du finde dig selv alvorligt øm efter din første gå , eller endog i stand til at navigere ned en vanskelig skråning .
6 .

Følg reglerne .
Ulykker sker , når glade skiløbere og ryttere hovedet på lukket stier og out-of-bundet områder . En rapport i British Journal of Sports Medicine fandt , at chancerne for skade øges , når skiløbere havde en høj " beredskab for risiko ", mens den nationale skiområder Association oplyser, at dødsfald stigning blandt befolkninger engagere sig i højrisiko- adfærd .
Så øge dine chancer for en sikker dag på pisterne , følge alle udstationerede tegn og følge reglerne i pisterne

7
Hvis du er i tvivl , . . få det tjekket ud .
En tilsyneladende mindre uheld kan have ødelæggende konsekvenser . Skuespillerinden Natasha Richardson blev dræbt i februar 2009 efter et fald på ski på en nybegynder 's spor på Mont Tremblant udvej i Quebec førte til blødninger i hendes kranie . Selv om 45-årige skuespillerinde sagde, at hun følte sig okay, og nægtede øjeblikkelig lægehjælp , obduktion senere konstateret, at øjeblikkelig behandling kan have reddet hendes liv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.