hvordan man forbereder en 72 timer nødsituation kit

En 72 timer kit i tilfælde af en nødsituation bør være let tilgængelige . De er afgørende for enhver hurtig evakuering har brug for som jordskælv , oversvømmelse eller endog nabolag evakuering for farlige materialer. Har en til hvert medlem af din familie , der har alder egnede redskaber . De er nemme at samle og bør kontrolleres over og justeres lejlighedsvis som børn vokse forsyninger bliver ældre
1 .
Først valgte en container . En vandtæt rygsæk er ideel . En kuffert kan også virke godt . Vi har endda en forseglet 3 gallon spand klar i garagen et bilsæt , hvis vi bliver nødt til at forlade i bilen . Du bør have en container /pakke for hvert familiemedlem med deres egne forsyninger og en andel af familien gear .
2 .
Inkluder vand . Emergency anbefalinger er 2 Potter vand pr voksen pr dag og en smule mindre for børn . Dette kan være meget tung . Det ville være en gallon og en halv . Jeg anbefaler en 2 liters flaske fuld og nogle vandrensning tabletter i en lille pakke til at gå med det.

3 .
fødevarer bør være højt kalorieindhold , lette vægt og har en lang holdbarhed . MRE 's ( Måltider klar til at spise ) er stor . De kan være pebret , og en smule tung . Dette er for at overleve formål og behøver ikke at være fuldstændig måltider . Medtag en dåse nødder , Beef Jerky , Granola barer og andre vandreture type mad . Hvert så ofte , hvis du vil camping eller bruger lignende fødevarer blot bruge hvad der er i pakken og erstatte den med en ny batch .
4 .
Tilføj en letvægts jakke og regn poncho . Medtag en lille billig plads tæppe i hvert sæt. Et par ekstra sokker og en uld hat af ansigtsmaske bør være i hver pakke .
5 .

Medicin til almindelig brug som smertestillende og små førstehjælp punkter skal medtages . Al livsnødvendig medicin bør medtages . Tilsæt 3 dage om daglig medicin til dit kit og når du kommer til slutningen af din nuværende parti erstatte dem , og bruge, hvad er der så den holder styrken .
6 .
Tilføj familie ting delt ud . Disse bør omfatte et par små førte lommelygter , stearinlys, en lighter eller vandtæt kampe , førstehjælp kit , rod kit , vaskeklude papir og blyant , lille rulle af reb eller sejlgarn , og måske små regninger til brug i nødsituationer . Chancerne er et kreditkort , vil ikke arbejde i en katastrofe . Medtag et par dage med engangsbleer , hvis du har et spædbarn . Opdatere størrelse som de vokser .
7 .
Tilføj et foto kopi af vital records , herunder kørekort og fødselsattest .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.