hvordan man kan afgøre , om en pulje har for meget klor til sikker svømning

Swimmingpools er en grobund for mikroorganismer og bakterier . Selv hvis din familie er de eneste mennesker , der bruger din pool , snavs transporterer bakterier og mikroorganismer kan finde vej til din swimmingpool via den letteste af vindstød . Tilføjelse klor til din pool vil bidrage til at dræbe mange uønskede og potentielt farlige elementer . Men efter at have for meget klor i din pool kan brænde en svømmer hud samt forårsage en række andre spørgsmål. Måling din pool 's klorindhold er afgørende .

Du skal bruge:
Klor testkit


1
Tag låget af din plast tester og dyp det direkte i bassinvandet . . Du ønsker at gå mindst 12 inches i vandet for at få en præcis aflæsning . Træk plastik testeren ud , holder vand i det .

2 .
Tilføj dråber af din klor teste agent i det relevante rum i dit tester . Endnu en gang , følg pakke retninger . De fleste test kits vil have dig tilsættes 3 til 5 dråber i beholderen mærket " klor . " Dette vil ændre farven på vandet .
3 .
Sæt låget tilbage på plast test kit og give det en ryste . Der vil være en række numre i de farvede område af dine test- kit . Disse tal repræsenterer mængden af klor , man kan forvente at finde i deres pulje .
4 .

Sammenlign farven i testkit til de farvekodede afsnit ( med det niveau numre trykt på det ) på testkit . Når de kamp er mængden af klor i poolen . Nogle kits vil komme mærkes som " ideal "eller " tilføje flere klor . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.