hvordan man kan brænde brugt motorolie

En gallon af brugt olie kan indeholde op til 140. 000 Btu , eller BTUs , enheden af varme til at hæve en gallon af vand en grad Fahrenheit . Til sammenligning indeholder en kubikfod naturgas omkring 1. 000 BTUs . Brændende dine brugte motorolie i stedet giver dig mulighed for at bortskaffe det på en nyttig måde , genererer varme til dit hjem eller lille indendørs arbejdsplads . Ordentligt brænde dine brugte motorolie , skal du sørge for , at du ejer en radiator eller kedel stand til at brænde brugt motorolie og tilsætningsstoffer.

Du skal bruge:
Plastic beholder
. Maskiner instruktionsbogen ( om nødvendigt ) .
Spildolie varmelegeme .
Gamle aviser .

1 /3 kop petroleum .
Match .
Tørt sand eller snavs .


1 .

Aftap brugt motorolie fra din motor ind i en plastikbeholder . Olie dræning procedurer vil variere baseret på den stil af operationelle maskiner , der bruger motoren . Reference brugsvejledning til din stykke af maskiner til særlige instruktioner om at dræne motorolie .
2 .
Tøm plastikbeholder af brugt motorolie i brændstof tønde af dit affald olievarmer . Spildolie varmere arbejde på samme måde som andre kedler og ovne , at forbrænde olie , men som er specielt konstrueret til at håndtere den høje viskositet motorolie . Spildolie varmere kan også bedre kunne modstå de ekstreme temperaturer kræves til at brænde motorolie , som motorolie generelt indeholder additiver , der giver anledning oliens brændende temperatur .
3 .
Forvarm forbrændingskammer af dit affald olievarmer at starte olie forbrændingsprocessen . Fyld brændkammeret med gamle , forede op avis og 1 /3 kop petroleum . Drop en kamp inde i brændkammeret for at starte disse materialer i brand .

4 .
Opbevares tørt sand eller snavs i nærheden af dit affald olievarmer i tilfælde af en nødsituation . Hvis en eller anden grund olien skal begynde at gå i brand , kvæle flammerne helt med det tørre sand og snavs . Vand bør ikke bruges , når de forsøger at stoppe en oliebrand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.