hvordan man kan give op med at ryge kold tyrker

Rygestop er ikke umuligt . Tusindvis af mennesker med succes op med at ryge hvert år . Følgende oplysninger er designet til at hjælpe guide dig gennem nogle af de mest effektive måder at stoppe med at ryge og give dig med links til nogle af de bedste online ressourcer for dem, der virkelig ønsker at blive røgfri

Du skal bruge: .
Angiv en forlade dato .
 Beslut dig for en dag inden for de næste to uger , hvor du vil stoppe med at ryge helt .
 Du ønsker måske at vælge en dag, har tilføjet betydning , såsom din fødselsdag , bryllupsdag , .


1 .

Fjern alle tobaksvarer , askebægre , lightere og tændstikker fra dit hjem , bil og kontor . Der endda en pakke cigaretter i dit hjem vil gøre det meget lettere at begynde at ryge igen .
2 .
Underret venner og familie , at du har planer om at holde op . Advare dem , at du kan være irritabel eller har humørsvingninger i en uge eller to . Bed dem om at være tålmodig og støttende i processen . Hvis nogen tæt på dig ryger , bede om, at de afholder sig fra at ryge omkring dig ( eller endnu bedre-foreslå, at de prøver at holde op med dig ) .
3 .
Tal med din læge om din beslutning om at stoppe med at ryge . Find ud af , om dette kan have nogen indflydelse på den medicin , du i øjeblikket tager . Du kan også vælge at forespørge om medicin , der kan hjælpe dig med at løse de abstinenssymptomer af at holde op med at ryge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.