hvordan man kan købe brugt solpaneler

Brugt solfangere kan være et godt alternativ for dem, der ønsker at opgradere et hjem eller forretning til at påberåbe primært på vedvarende energi . Solpaneler er utrolig holdbare og modstandsdygtige , og vil fortsætte med at høste energi fra solen med en hastighed , som lige akkurat bremser i løbet af 20 år eller mere . Nedenfor finder du nogle skridt din bør tage , hvis du er på udkig efter et godt køb af brugte solpaneler
1 .
Ryd op så meget plads som muligt . Den væsentligste forskel mellem de anvendte solpaneler og forkant sol -teknologi er effektivitet . Solpaneler bliver mindre og mindre og er i stand til at producere mere effekt med , at mindre areal . Hvis du har masser af jord , eller en stor tag , kan bruges solpaneler vise sig at være et godt valg for dig . Du vil være i stand til at få masser af effekt for færre penge .
2 .
Undersøg solpaneler , som du vil købe for tydelige tegn på skader . Dette omfatter ting som revner , ridser , skader fra fugt og andre synlige ting . Denne type skade er , hvad du skal først og fremmest være beskæftiget med . Hvis en solfanger passerer en visuel inspektion , chancer er du vil gøre et sikkert køb , selv om de har siddet i solen i mere end et årti . Du kan også medbringe en multimeter med dig for at teste den spænding der produceres , mens panelerne er i solen.

3 .
Kontroller alle kilder for at se, hvilket produkt der passer bedst til din situation og de særlige solenergi behov . Prøv ebay , check overskud hjemmesider , se på Craigslist , så prøv din foretrukne søgemaskiner , Du etc. vil blive overrasket over, hvor mange muligheder, du rent faktisk vil have . Solpaneler er ikke ligesom gamle computere . Dinosaurerne er stadig noget værd , og de stadig producere energi . Jo flere fremskridt , der er foretaget i sol -teknologi , jo mere anvendt solceller vil være tilgængelige for offentligheden, og jo lavere priser vil blive .
4 .
Check ind offentlige tilskud , skattefradrag , og rabatter , der kan stadig være til rådighed for dig for solpaneler . Du kan være i stand til at skære dine omkostninger i halve . Du vil også være at gøre en langt mindre kulstof -fodaftryk ved at investere i vedvarende energi , og ved " genbrug " i en vis forstand på toppen af det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.