hvordan man kan minimere krop forskydning på grund af krykker

Body forskydning opstår, når vægten er ikke jævnt fordelt mellem de muskler og ledbånd . Torsoen ikke længere fremstår som en lige linje , når det er misvisende. I stedet zigzagkurs , som kan medføre nerveskade og smerte . Brug krykker forkert , kan forårsage krop forskydning , fordi krykker ikke er fuldt i stand til at gøre deres del og støtte din benskade . Krykker skal være dimensioneret og bruges korrekt for at forebygge yderligere skade på kroppen
1 .
Check afstanden mellem krykke pads ( placeret på toppen af krykker ) og dine armhuler , når skuldrene er afslappet. Der bør være 1 1 /2 til 2 inches af rummet .
2 .
Læg din hånd på hånden greb , som er den metalstangen placeret under krykke pad . Det skal være placeret , så din albue er let bøjet , når din hånd er på den. Hvis din arm er fuldt forlænges eller din albue er helt bøjet , hånden greb er ikke i det rigtige sted , og skal justeres .

3 .
Kom i den rigtige position ved at placere den krykke tip ( placeret i bunden af krykker ) på ydersiden af hver fod 4 til 6 inches og foran på hver fod 4 til 6 inches . Kun sat din vægt på din uskadt ben og aldrig på benskade .
4 .
Sæt din vægt på krykker og fremme krykker og din benskade som du tager et skridt med dem , og derefter takt med din uskadt ben ud foran krykker . Disse er de trin , du skal gentage hver gang du går med din krykker .
5 .

Hold krykker helt lodret mod jorden , som du bruger dem . Dette kan opnås ved ikke at lægge dem for langt foran dig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.