hvordan man kan reagere på en alvorlig jordskælv

En alvorlig jordskælv er en, hvor du kan ikke bevæge sig. Trekant af livet kan træde dit hoved . Hvis du ser en seng , skrivebord , bil , og så videre , så du er meningen at fastsætte ophævelse af det . Teorien er, at du vil være sikker , fordi destruktive objekter ikke falder inden for dette område . Dette kan være tilfældet, hvis du kan flytte . Men i en alvorlig jordskælv , kan du ikke bevæge sig overhovedet . I det mindste kan man ikke bevæge sig i den retning , du ønsker

Du skal bruge: .
En følelse af et liv givet godt ud nu!


1
Anerkend du er . i et jordskælv . Vi generelt tænker på jordskælv , som svajende frem og tilbage voldsomt , danner revner og sådan . Men der er mange andre typer . Bare droppe er ikke ualmindeligt . Hvor langt du slipper afhænger af. Den ene , der giver mig myrekryb er jackhammer jordskælvet . Denne ene dybest set bevæger sig op og ned så hurtigt , at det kan slår du
2 .

Tab ikke som i " drop og dækning. " Dette kan gøres for dig , men hvis du kan squat gøre det, og derefter stak armene og torso frem til brace . Derefter flop ned på din side skjules i en fosterstilling .
3 .
De føtale holdning med henblik på en jordskælv betyder sikring nakken løst . Må ikke stramme op , holde sig så løs som muligt . Bare dække dig hals og hoved let . Kæmper ikke styrken. Guffe dine ben og vente . Igen , så gør det uden kamp . En læser sving, en filial pauser .

gode råd og advarsler


 • Jeg bor på toppen af verdens mest aktive vulkan i Kilauea og der er mange mindre jordskælv for en uge , dem, vi ikke engang føler . Men nu og da en mindre vil minde af den ekstraordinære magt under os .
 • Jeg har været i et par alvorlige skælv : 1975 , 1883 , 2006 , men blev heldigvis ud af reelle skader måde
 • Jeg har været i et par alvorlige skælv : . 1975 , 1883 , 2006 , men blev heldigvis ud af reelle skader måde . Der er ingen advarsel , når man vil strejke .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.