hvordan man kan sætte på en ren rum kjole

Et rent værelse er et lukket anlæg , der anvendes af forskere til at udføre eksperimenter . Konceptet er at have så rent et miljø som muligt . For at reducere risikoen for skadelige stoffer forurene rummet , er dem, der træder rene værelser typisk bedt om at følge bestemte procedurer , når de lægger på rene rum kjoler

Du skal bruge: .
Clean room tøj

.
1 .
Fjern alle smykker du er iført , og alle løst tøj som et tørklæde . Vielsesringe kan efterlades på , da de er glatte , afhængigt af politik renrummet . Du kan muligvis tape over ringe , hvis den rene rum tillader .

to .
Fjern alt fra dine lommer , såsom tegnebøger , cigaretter og lightere .
tre .
Tag makeup . Du vil måske bruge en mild hudlotion .
4 .

Sæt på bouffant hat eller hårnet , og en skæg dækker, hvis du har skæg . Dette sikrer hår eller partikler fra din hovedbund , vil ikke forurene rene rum . Nogle renrum kræver, at du sætte på en hætte , der dækker dit hår , ører , nakke og skuldre .
5 .
Dæk dine sko med fodtøj belægninger eller ren værelse fodtøj . Dine snørebånd bør skjules i belægninger .
6 .
Vask dine hænder . Hvor og hvordan du vasker dine hænder afhænger af den enkelte rene rum , men de fleste kræver grundig håndvask og brug af en desinficere . Du kan blive bedt om at sætte på handsker, der er slidt , når du lægger på din kjole .

7 .
Fold kjole uden at det kommer i kontakt med gulvet . Særskilt den første kamp , du vil sætte på fra resten af den kjole . Resten af kjole bør afholdes i dine hænder ved hjørnerne .
8 .
Dæk dig selv med den kjole langsomt ved at slippe den næste arm eller ben . Det er lettere at sætte på benene først og derefter armene .
9 .

Zip den kjole til toppen . Brug klikker på ankler og håndled , hvis den kjole har dem . Sørg for, at den kjole er ikke trække på gulvet , og at der ikke er løse dele .
10 .
Tag handsker du har været iført . Vask dine hænder igen med sæbe . Du kan blive bedt om at desinficere dem igen . Afhængigt af renrum , kan du blive bedt om at sætte på pudderfrie handsker og beskyttende briller .
11 .
Check selv i et spejl for at sikre din have korrekt sat på den kjole . Sørg for, at din krop er helt dækket , og intet er på den kjole eller nogen af dine ydre lag . Se også at sørge for den kjole er helt zippet og ikke rører gulvet . Et rent værelse ledsager kan være til stede til at hjælpe dig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.