hvordan man overlever en katastrofe

Verden omkring os er i omvæltning . Den nyhedstjenester råbe undergang og dysterhed fra alle dele af verden . Der er jordskælv , orkaner , oversvømmelser , skibsvrag , fly styrter ned , bil krak , togulykker , tornadoer , naturbrande , mudderskred , vask huller , pandemiske sygdomme , tørke , tyfoner og flodbølger . Så hvad gør vi for at beskytte os selv , og hvis vi ikke kan beskytte os selv så hvordan kan vi overleve en naturkatastrofe ?
Nå , i stedet for de nummererede trin jeg har tænkt mig at give dig et ord der vil tydeliggøre de skridt, der S. URVIVAL
1 .
S er størrelse op DIN SITUATION . Hvis du kan tænke på ordet overlevelse du har den første nøgle , du er i live . Nu i dimensionering op , er du skadet ? Hvad skal jeg gøre for min skade ? Er der nogen andre såret ? Hvad er de umiddelbare farer ? Hvor er jeg ? Er der vand og fødevarer ? Behøver jeg ly fra vejret ? Hvad der er omkring mig, at jeg kan bruge ?
2 .
U er unødvendig hast GØR AFFALD . Må ikke travlt rundt uden retning eller et formål . Indtil du er sikker på din situation skal du bevare din energi . Undtagen i medicinsk nødsituationer , er det tid mindre vigtig end energi . Lav en plan , der særlige opgaver at gøre , før du forbruge noget energi . Expending energi uøkonomisk ofte fremkalder en følelse af hjælpeløshed, som kan føre til panik .

3 .
R HUSK hvor du er. Du har sandsynligvis bliver nødt til at vove sig ud fra din indledende placering til foder mad , husly og andre nyttige ting . Lære, hvor du er , så du kan finde vej tilbage . Kig efter landmærker i nærheden , som vil hjælpe dig vide, at du er tæt på din base camp . Når du vove sig ud , mærke dine spor , som du går , så du kan følge den tilbage . Og mærke dit hjem base , så redningsfolk kan let identificere det , og at der er overlevende her.
4 .
V besejre FEAR . Tag en attitude kontrol . Kom i kontakt med dine følelser og tage kontrol over dem . Frygt og panik er invaliderende . Hvis du er en af en gruppe tager initiativ . Give håb til andre mindre stærk indstille dem til konstruktive opgaver . Men du behøver ikke ofre din egen mentale sundhed i indsatsen . Kend dine begrænsninger .
5 .

I improvisere . Uanset hvor du befinder dig vil der være noget, der kan støtte i din overlevelse . Kig på dine omgivelser og forestille sig alternative anvendelser for de ting omkring dig . Et træ er ikke bare et træ . Det er en kilde til husly , mad , brændstof , sengetøj og endda tøj .
6 .
V VÆRDI DIT LIV . Viljen til at overleve er naturligt . Det er en meget stærk instinkt fundet hos mennesker og dyr . Hvis du mister , at viljen til at overleve så du er færdig . Alle de andre færdigheder du besidder er ubrugelig uden at viljen til at overleve .
7 .
A opfører sig som de indfødte. Hvis du finder dig selv strandet i fjerntliggende terræn opsøge de indfødte folk i landet . Hverve deres hjælp og være omhyggelig med ikke at fornærme dem , fordi deres hjælp, du kan finde føde , husly , og muligvis civilisation . Det er høfligt at tilbyde noget til gengæld for mad og hjælp. Du kan have nyttige objekter på dig , der er af nogen overlevelse anden værdi end som handelsvarer . Altid forlade et godt indtryk .

8 .
L , er at lære nogle grundlæggende færdigheder . Grundlæggende færdigheder som at finde din vej , førstehjælp , HLR , identificere spiselige planter , brand starter , og hvordan man tænker og improvisere som MacGiver alle kan redde dit liv i en overlevelse situation og praksis faktisk gør mester .

Tips og advarsler


 • Survival viden omfatter en masse ting og det er vigtigt at være godt bevæbnet med denne viden . Hvor er lukket offs til min gas, vand og elektricitet ? Hvad gør jeg , hvis mine bremser svigter , når jeg har brug for dem mest? Hvad skal jeg holde i bagagerummet af min bil eller i en taske i forhal skabet ? At være mentalt forberedt på overlevelse kan redde dit liv .
 • være bevæbnet med disse klumper af rådgivning og efter dem, vil ikke garantere din overlevelse , men de vil øge dine chancer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.