hvordan man overlever i et nukleart ødeland

Vores verden er blevet forvandlet på et øjeblik . Vores pragtfulde arkitektoniske resultater slettes i en flash af brand , som vores destruktive natured videnskabelige dem . Efter den første eksplosioner , og efterfølgende gengældelsesaktioner dem , bliver jorden giftig . Nuklear vinter ensues som skyer og støv blokere solens stråler sætte en kvælertag på de resterende liv på planeten . Og da himlen endelig åbner op for syn er forfærdelige : Lyden af vores travle byer er blevet erstattet af tavshed kun afbrudt af brusende vindstød . Regeringen og sociale orden er ikke andet end gode minder fra de " heldige " få overlevende . Da støvet afregner , disse overlevende befinder sig i en radioaktiv gold ørken , hvor overlevelse er livets største præstation , og hvor de sociale uroligheder og umoral pest den menneskelige ånd . Sneen af nukleare vinter er blevet erstattet af regn sure nok til at smelte gennem huden . Glemme alle billeder af den heroiske vej kriger af post-apokalyptiske film , der bekæmper bands frafaldne miscreants , i denne verden Moder Natur er din største fjende . Her er nogle tips til at hjælpe dig eksistere så længe som muligt i denne verden

Du skal bruge: .
strålingsdetektor
Rent tøj .
Mad /vand .
En stærk vilje til at overleve .


1 .
Begræns vejrpåvirkningen . Velkommen til helvede . Alting her kan dræbe dig, selv vand , det liv nærende stof , der bød os velkommen i eksistens er nu elendig med stråling , og kan bogstaveligt lave mad til dig indefra og ud . Når du rejser du skal bære lag tøj og bruge noget til at dække dit ansigt , især øjnene , næse og mund . Husk du kan ikke altid se, hvornår et sted er radioaktiv så selvom det virker sikkert , bør du dække op .
2 .
Få en anordning til måling af stråling . De bedst kendte værktøj til detektering af stråling er en geigertæller . Denne enhed vil være sin vægt værd , når du rejser gennem murbrokkerne . Dette vil også komme i handy , når de forsøger at finde ferskvand .

3 .
finde mad . Jagt kan være en tabt sag . Landet dyr, der overlevede eksplosionen vil ikke være så forsigtig , som du , når du rejser igennem udstrålede zoner . Din bedste chance i første omgang er at plyndre for dåsemad , men det vil snart løbe ud , i hvilket tilfælde du bliver nødt til at forsøge at finde små dyr , herunder insekter er beliggende i områder med lav eller ingen stråling , da det ville være meget sværere for disse dyr har rejst stor afstand , at komme sig udsat for stærkt radioaktive områder . Vask og kog alt, hvad du spiser ( medmindre det er i en dåse) , uanset hvor lille den er . Mest af alt du behøver kun en smule af almindelig gammeldags held . . . . hvis det stadig eksisterer .
4 .
Finde vand . Test af alle vand du kommer på tværs , som at finde rent vand vil være din største udfordring . Jeg vil råde grave efter det sammen stream banker og sådan . Graver så dybt som du kan og lade hullet at fylde op med vand . Snavs vil hjælpe filtrere det lidt , men så absolut er nødt til at koge det . Selv efter alt dette er der stadig en god chance for at blive syg af stråling forgiftning , som den meget jord, du går på , vil være radioaktivt . Bare vær smart om dette og ikke tager unødige risici .
5 .

Behandling med dine medmennesker . . . . Må ikke . Bær altid en form for våben . Dette er en verden af survival of the fittest , og alle har mistet mennesker, de elsker , og ingen har noget at virkelig leve for længere . Må ikke blive involveret med undrende fremmede . Hvis du ser makings af en post-apokalyptisk by gøre din forskning inden du går op og banker på porten . Anvendelsesområde det sted ud fra en afstand , lære deres vaner og regler , før du foretager din tilstedeværelse kendt . Vær forsigtig , når Moder Natur , dine medmennesker er din anden største fjende .
6
For tilbud på noget, du kan få brug for at overleve den nukleare ødemark . fra førstehjælp og overlevelse kits , til geigertællere , kan du tjekke de links på denne side

gode råd og advarsler


 • Vær forsigtig
 • Undgå små grupper af mennesker er sandsynligvis mere farlige end større grupper
 • Don ' t glemmer at begrænse din udsættelse for de elementer

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.