hvordan man sikkert håndterer fødevarer ved udendørs parter

Denne artikel vil give dig tips og råd om hvordan man spiller det sikkert og håndtere fødevarer sikkert , når du er madlavning udendørs

Du skal bruge: .
sunde vaner
Food Safety Awareness .


1 .

Du bør pakke isoleret en køler med is eller koldt pakker for at holde råt kød , skaldyr eller retter så cool som muligt . Du ønsker måske at overveje at gemme drikkevarer i en anden køler , så du ikke løbende at lade kulden ude hver gang nogen åbner det op for en anden drink .
to .
Du bør holde kød og fisk og skaldyr er i plastposer for at holde dem fra at forurene andre fødevarer . Du ønsker heller ikke at bruge saft fra disse kød som en marinade , medmindre saft er blevet kogt .
3 .
Ved opbevaring fødevarer , du ønsker at sætte dem i køleren i omvendt rækkefølge, så de sidste i er de første bruges fødevarer . Du ønsker også at holde køligere i skyggen ved ikke direkte i solen eller et sted varm.

4 .
Når håndtering af fødevarer , du vil være sikker på at du vasker dine hænder hyppigt og når vandet ikke er tilgængelig , skal du bruge en hånd sanitizer at dræbe bakterier .
5 .
Endelig , du ønsker at smide væk unfridgerated fødevarer , der er blevet udeladt i mere end to timer . Hvis maden er udenfor og det er meget varmt , så skal du kaste den efter en time.

gode råd og advarsler • Disse tips vil hjælpe dig håndtere fødevarer mere sikre og undgå fødevarebårne sygdomme

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.