klasser af oliepumper

Den oliepumpe er en vigtig del af den interne forbrændingsmotorer findes i de fleste biler i dag . Enheden trækker olie fra en motors bundkar til lejerne , som regel trækker olien gennem en si og filter i processen . Mens de fleste motorer bruger olie pumper til at levere olie til lejerne , er det ikke alle oliepumper designet det samme. Der er flere typer af oliepumper til rådighed , som leverer olie på forskellige måder.

Grear type olie Pumpe


Den redskabstype oliepumpe er bygget op omkring to meshing redskaber , der er drevet af enten en knastaksel eller krumtapaksel . Gear interlock og trække olie fra bundkar , tvinger olien mellem tænderne i gear . Når olien ledes ind i pumpen og komprimerede mellem tænderne i gear, trykket er stærk nok til at tvinge olien ud af den anden side af pumpen og på lejerne . Denne type pumpe indeholder en tryk- overtryksventil , der giver olien løbe tilbage i gryden , hvis trykket bliver for højt .

Rotor type olie Pumpe


Rotoren type olie pumpe er bygget op omkring indre og ydre rotorer , der er anbragt i en enkelt cylinder . Den ydre rotor har mere lapper end den indre rotor , og begge rotorer er givet forskellige rotations akse. Dette gør det muligt for rotorerne interlock som de spin . Denne proces gør det muligt for pumpen at trække olie fra panden ind i den lille mellemrum mellem rotorerne . Rotorerne opbygger nok pres, da de roterer at tvinge olien ud af den anden ende af pumpen og på lejerne .

Skruespindelpumper


En skrue pumpe bruger to side -by-side stænger med spiral skruer på hver . De skruer er bygget således, at når de roterer , olie rejser fra den ene ende af skruen til den anden . De skruer inde i pumpen interlock , der skaber nok pres til at tvinge olie fra panden og ned på lejerne . Denne type pumpe er kendetegnet hovedsagelig i motorer af både og skibe . Den køre stille og roligt , men er ikke så effektive som de redskaber og rotor olietype pumpe.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.