medicinske anvendelser af elektromagneter

Når en elektrisk strøm løber gennem en ledning , er et magnetfelt skabt , kendt som en elektromagnet . Elektromagneter har mange formål, herunder brug i medicinsk videnskab . De bruges også til at fjerne magnetiske metal partikler fast inde i øjnene under en ulykke .

MR


Den vigtigste brug af elektromagneten på hospitaler er i magnetisk resonans , almindeligvis kendt som MR . Det bruges til at få en detaljeret billede af den indvendige side af kroppen, hvilket hjælper diagnosticere en række sygdomme . MR kan bruges til diagnosticering af hjernetumorer , blødning , nerve skade og slagtilfælde skade . MR kan også opdage , hvis hjertet eller lungerne er beskadiget . Den kan bruges til diagnosticering af bryst -og lungekræft . At finde problemer arterier og vener , er MR bruges til at se på blodkarrene . Det kan også bruges til at kontrollere problemer for knogler og led , såsom gigt og knoglemarv problemer . Det kan også kontrollere disken og nerverne i Torne for spinal stenose og spinal tumorer .

smertebehandling


I 1979 , FDA godkendt elektromagneter til brug i behandling af smerter , som i tilfælde af uhelede knoglebrud . Forskning er også gjort for at finde ud af brugen af elektromagneter til behandling af knæet smerter fra slidgigt , migræne hovedpine og bækkensmerter .

transkraniel magnetisk Simulation


transkraniel magnetisk simulering ( TMS ) er en form for elektromagnetisk terapi, anvendes som et diagnostisk redskab . Undersøgelser er også kører til at forstå nytten af denne terapi i behandlingen af kroniske smerter , ansigtssmerter , hovedpine og fibromyalgi smerter .

Psykiske lidelser


Forskere på McLean Hospital i Belmont , Massachusetts , har eksperimenteret med elektromagneter i psykiatriske lidelser . Dette indebærer at placere en kraftig elektromagnet på hovedet af patienten . Den elektromagnet passerer en strøm gennem hovedbunden til den underliggende neuroner . Patienter behandlet med dette har vist fremgang fra depression , mani , Parkinsons sygdom og disse sygdomme . TMS betragtes som en diagnostisk værktøj med stort potentiale , men flere undersøgelser skal gøres , før at sikre dets sikkerhed .

Post-Polio Pain

I 1997 blev en undersøgelse foretaget på Baylor College of Medicine i Houston for at forstå brugen af statiske magneter til brug i behandling af post-polio smerter . Det blev konstateret , at hvis enheden leverede statiske magnetiske felter af 300 til 500 Gauss over en smerte udløser point , anvendelsen af elektromagneten sørgede for nødhjælp til post- polio fag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.