retningslinjer for sikkerhed for pool kemikalier på arbejdspladsen

De fleste pool kemikalier indeholder lokalirriterende , især dem, der foretages med klor . For at holde folk på din arbejdsplads sikkert omkring disse kemikalier , er det vigtigt at forstå, hvordan man håndterer kemikalier og vide hvad man skal gøre i tilfælde af en nødsituation

håndtering af kemikalier


Store pool kemikalier på et køligt , tørt sted , når de ikke er i brug . Dette sikrer de sidste , så længe de er meningen, at og at der ikke er nogen uønskede kemiske reaktioner , der finder sted på din arbejdsplads .

Hvis du har brug for at håndtere kemikalier , amerikanske Kemi advarer mod at blande alle pool kemisk sammen , og især pool kemikalier , der indeholder forskellige typer af klor . Mens du håndterer pool kemikalier ydersiden af emballagen , altid bære en respirator for at undgå indånding røg eller dampe fra kemikalier .

Hvis de kemikalier er udstillet for offentligheden i din arbejdsplads , holde dem ude af rækkevidde for de børn , der måtte være til stede . Når du har brug for at disponere over pool kemikalier , skal du kontakte din by at forhøre sig om specielle håndteringsprocedurer for forskellige typer af pool kemikalier .

Nødsituationer


Hvis din arbejdsplads butikker kemikalier , skal du sørge for at der er nogen på personale, der er fuldt uddannet i førstehjælp . Føre en liste over de kemikalier på stedet , deres egenskaber , og en tilsvarende førstehjælp anbefalede procedurer . På denne måde , hvis en nødsituation opstår , kan du fortælle en sundhedspleje udbyder præcis , hvad stoffet du har at gøre med .

Hvis nogens hud eller øjne er kommet i kontakt med en pulje kemikalie i din arbejdsplads , hjælpe ham løbe vand over området. Hvis den kemiske var et ikke-irriterende eller en mild irriterende , skylles huden eller øjnene med vand i fem minutter . Hvis den kemiske var en moderat eller svær irriterende , flush 15 til 20 minutter. Hvis den kemiske var en ætsende , flush i 30 minutter, og hvis det var en stærk alkali som natrium , skyl i 60 minutter . Altid konsultere en læge eller sygeplejerske , hvis nogen er kommet i kontakt med et kemikalie.

Nogle kemikalier , herunder pool kemikalier , kan have modgift . Rådføre sig med en læge , der har en certificering i medicinsk toksikologi eller arbejdsmedicin . Du kan muligvis få en modgift til din arbejdsplads , men du vil have behov for særlig førstehjælp uddannelse .

Hvis der er et udslip , at nogen på din arbejdsplads sikkert kan rense op , handsker , beskyttelsesbriller og åndedrætsværn under rengøring udslippet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.