risici ved brug af plastikflasker , der indeholder bisphenol en

Bisphenol A er et kemisk stof, som anvendes til at bidrage til at danne polycarbonat plast. Det er så udbredt i miljøet og så let absorberes af mennesker , der i en undersøgelse , blev det påvist i urinen fra mere end 90 procent af befolkningen over 6 år . BPA har været knyttet til mange sundhedsmæssige problemer .

Sundhedsproblemer


Når i kroppen , BPA virker som en kunstig hormon , og har været forbundet med forsinket pubertet , insulinresistens , hvilket er en risikofaktor for type II diabetes , en større procentdel af abort , og dannelse og vækst af fedtceller , hvilket bidrager til at øge fedme . Eksponering for BPA er mistænkt i øget antallet af kræfttilfælde , herunder brystkræft , og dets evne til at efterligne østrogen har ført til lavere spermietallet hos mænd , og der er mistanke i lavere mandlige fødselstal i befolkninger, der har overdreven udsættelse for det .

BPA er Overalt


BPA findes i mange produkter , som forbrugerne bruger hver dag , herunder mobiltelefoner , sutteflasker , computere , vandflasker , konserves og baby legetøj . Plastflasker og beholdere med nr. 7 inde i genbrugssymbolet normalt indeholder BPA . Med BPA , der anvendes i en sådan mangfoldighed af produkter , kan folk være konstant udsat for det uden selv at indse .

Udvaskning i Food


Den mest almindelige måde , at mennesker ender få BPA i deres systemer er gennem indtagelse . BPA , der er frigivet i miljøet kan komme ind i vandforsyningen , blive absorberet af planter , eller spises af dyr , og bragt ind i vores kroppe , når vi spiser dem . Ud over de plastflasker , er BPA også fundet i foringen af tin dåser ( foret er der for at bevare smagen af fødevarer) , og i nogle plastik retter . Du bør ikke bruge plastikbeholdere til at varme mad, da varmen kan forårsage kemiske stoffer i plast til udvaskning til mad på en højere sats .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.