sikkerhedstip til affaldsindsamling

Affaldsindsamling arbejdstagere tilbringer hele dagen på gaden , håndtering af tunge maskiner og kommer i kontakt med folks skrald . De skal praksis effektive større opmærksomhed om sikkerhed for at undgå skader . Hver stat har sin egen affaldsindsamling sikkerhedskrav , men der er grundlæggende gode råd om sikkerhed , der bør altid følges .

Bær Korrekt Påklædning


Iført den rigtige tøj, mens indsamling af affald er af største vigtighed . Dette omfatter iført stål-toe støvler , hvis du slippe en tung post på din fod ( dvs. trash eller genanvendelse bin ) , beskyttelsesbriller til at beskytte dine øjne mod flyvende materiale , handsker for at holde dig ude af kontakt med bakterier og infektioner , lange bukser for at undgå kontakt med skrald og skrammer fra klatring lastbilen , og en hjelm til at beskytte dit hoved falder skrald og skader relateret til drift tungt maskineri .

Practice Street Sikkerhed


Ud over at bekymre sig om at holde dig sikker fra skraldebil maskiner og folks skrald , er det vigtigt at være opmærksom på biler, der kører forbi. Inden du går ud i enhver gade , skal du sørge for ikke kommer nogen . Hvis en eller anden grund , et spild punkt på dagsordenen er i midten af gaden , eller du brug for at stoppe trafikken for en eller anden grund , skal du til at dirigere trafikken . Dette kræver grundlæggende ledelse færdigheder , hvilket sandsynligvis undervises på den ønskede sikkerhed kursus . Vær opmærksom på dine omgivelser og ikke regne med folk til at bremse ned for dig , eller endda se lastbilen for den sags skyld .

Kommuniker


Kommunikation med andre skraldemænd , og føreren af køretøjet er yderst vigtigt . Agt din udpegede håndsignaler , så ingen laver en fejl . Et opererer fejl i skrald indsamling kunne være fatalt . Hold øje ud for din partners velbefindende , og at han skal gøre det samme for dig . Brug et sæt forstået vendinger , når det er muligt, og bruge et sæt af forudbestemte hånd signaler, når det er for højt til at tale . Dette kunne redde dit liv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.