skilte du har naturgas på din ejendom

Naturgas er et begreb, som anvendes i forhold til en række af brandfarlige , gasformige fossile brændsler . Disse stort set består af metan , methan derivater , og kulbrinter ( forbindelser lavet af brint og kulstof) . Naturgas er almindeligt anvendt til at opvarme boliger , samt til madlavning på gas intervaller . Hvis du er heldig nok til at opdage naturgas på din ejendom , kan du være i stand til at sælge den for en smuk fortjeneste .

Surface betingelser


Du kan muligvis påvise forekomsten af naturgas på din ejendom ved at observere tilstand overfladejorden og planteliv . Ifølge alliantenergy. com , det uventede udtørring eller dør ud af græs og anden vegetation kan indikere , at der er naturgas under overfladen . Men typisk , det er resultatet af en utæt rør , i modsætning til en naturlig depositum . Ifølge need. org , kunne store mængder af kul i din ejendom er jord viser en naturlig depositum på coalbed metan , som er en naturlig gas i klemme mellem lag af kulforekomster .

Tilstødende Indlån


Ifølge geology. com , naturgas er i stand til at sive gennem bittesmå sprækker i sten og mineralske lag under jorden . Denne proces gør det muligt at rejse over store underjordiske afstande , herunder på tværs af ejendom linjer . Så hvis ejeren af en tilgrænsende eller på anden måde tæt ved ejendom har " ramt " af naturgas , der er en øget sandsynlighed for, at naturgas ligger under din ejendom . Som ovenstående kilde påpeger , selvom bør du handle hurtigt , fordi det er muligt for naboer at "stjæle " gassen ud fra under fødderne ( bagsiden af medaljen naturgas at kunne bevæge sig så let i undergrunden ) .

lydbølger


En mere videnskabelig tilgang til at afgøre, om du har naturgas på din ejendom er at skyde lydbølger ned gennem jorden og optage dem , da de hoppe tilbage til overfladen . Ifølge need. org , kan du oprette disse bølger ved at droppe en vægtet objekt på din ejendom eller ved hjælp af små , kontrollerede eksplosioner . Selvfølgelig skal du søge hjælp hos en geolog eller en anden kvalificeret faglig , inden du forsøger nogen af disse typer af tests

Gravity


En geolog kan også være i stand til at hjælpe dig med at finde naturgas på din ejendom-. henhold behov . org-ved måling af tyngdepåvirkning af de underliggende jorden formationer . En måde at gøre dette på er ved at gøre pendul målinger , hvori du vurdere tyngdeaccelerationen på et bestemt område ved at måle svingningerne i et pendul .

Lugt

Naturgas er smagløst og lugtfri . Ifølge alliantenergy. com , når naturgas ledes ind i et hjem er en lugtstof tilsat (kaldet mercaptan ) , således at lækager kan være mere let afsløres . Så hvis din ejendom begynder at lugte af rådne æg , dette er ikke en indikation af en naturgas depositum , men af en utæt rør .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.