sommer & influenza

Influenzaepidemier opstår typisk om vinteren . Dette er sandt i både den nordlige og den sydlige halvkugle , hvor årstiderne finder sted på modsatte tidspunkter af året . Der er nogle tilfælde , men hvor en person kan være sårbare over for influenza om sommeren. Disse tilfælde er primært i forbindelse med rejse

udbrud


Selvom det er sjældent , udbrud af influenza lejlighedsvis forekomme om sommeren . Højere luftfugtighed om sommeren tendens til at begrænse overlevelse kapaciteter af influenza-virus, fastholdende sin evne til at sprede sig.

Beliggenhed


I tropiske egne er influenzasæson ikke veldefineret , så kan influenza udbrud forekomme på alle tider af år . Dette skyldes, at troperne er i det væsentlige seasonless .

Travel


Hvis du rejser til en del af verden , hvor det er vinter , kan du kontrakt influenza , mens du er der , selv om det er sommer , hvor du bor . I den nordlige halvkugle , generelt influenzasæson varer mellem november og marts . På den sydlige halvkugle , finder influenzasæson sted mellem april og september.

fejldiagnose


Indimellem læger kan misdiagnose en patient som havende influenza , når han lider af andre en anden form for luftvejsinfektion. Omvendt kan lægerne overse en influenza diagnose i sommeren , fordi de ser så mange færre tilfælde om sommeren.

Forebyggelse /Solution

Læger anbefaler influenza skud for folk med høj risiko kategorier ( som f. eks 65 og ældre ) der er i risiko for ordregivende influenza i sommer til de grunde , der er skitseret tidligere i denne artikel . Influenza skud kan tages i begyndelsen af sæsonen og vil vare hele vejen igennem. Selv om ikke alle influenza skud kan forhindre hver stamme af influenza , at få en influenza skud i væsentlig grad vil reducere dine chancer for at pådrage sig influenza .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.