sundhedsmæssige effekter af metangas

Metan er en farveløs og oderless gas ofte bruges til opvarmning og lys . Den er dannet naturligt ved nedbrydning af naturlige materialer og er almindelig i lossepladser , kloakker , septisk systemer og moser . Metan er også en del af tarmluft i mennesker . I lave koncentrationer , er de sundhedsmæssige effekter af metangas minimal , men det kan skabe farlige sundhedsspørgsmål i høje koncentrationer og kan være farligt , fordi det er meget brandfarligt .

Metan er meget brandfarligt


Den " rådne æg " lugt forbundet med metan , hovedbestanddelen af naturgas , rent faktisk ikke forekommer naturligt. Kommercielle gasselskaber tilføje hydrogensulfid til naturgas , så lugten vil blive bemærket i tilfælde af en lækage . Den primære årsag til dette er , hvis der er en lækage , og enhver form for gnist eller brand er indført , vil metan antændes og kan forårsage en eksplosion stor nok til at være livstruende .

Metan Kan forårsage kvælning


I høje koncentrationer , kan metan fratage kroppen af ilt og forårsage kvælning . Ifølge den canadiske Center for Arbejdsmiljø , skal ilt til mindst 18 procent eller kvælning vil forekomme . Eksponering til lavere niveauer af metan kan medføre svimmelhed , hovedpine , eller en generel følelse af træthed . Disse symptomer vil stilne af , når eksponeringen for metan er ophørt .

tarmluft


Sammen med ilt , nitrogen , hydrogen , og kuldioxid , er metan produceret af kroppen under fordøjelsen , skaber tarmluft . Dette kan medføre kraftige , men som regel kort smerte , indtil gassen er bortvist fra kroppen . Metan produceres som følge af intestinal gas er generelt ikke betragtes som en alvorlig , langsigtet sundhedsproblem .

langsigtede sundhedsmæssige effekter af metan Exposoure


Der er ingen tegn på sundhed som følge af langvarig eksponering til metangas . Wisconsin Department of Health bemærkede intet bevis for, at kræft , skader på reproduktive organer , eller skader på indre organer opstår som en følge af eksponering for metan .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.