sundhedsmæssige risici ved hønsegødning

Ifølge Environmental Health News , fjerkræindustrien producerer op til 26 millioner tons hønsegødning hvert år i USA alene . Meget af det husdyrgødning anvendes som gødning , og der er ingen krav til gylle , der skal undersøges eller behandles , før det bruges på gården felter

Betydning


Ud over at være brugt på gårdene, er nogle amerikanske kvægbrugere fodre deres kvæg hønsegødning . Årsagen til dette er , fordi kyllingen gødning iblandet foder er billigere end at bruge hø og korn . Desværre , genbrug kylling affald og tilføre den til kvæg kan være usikre .

Advarsel


hønsegødning kan indebære risici for menneskers sundhed . Gyllen indeholder salmonella bakterier og indeholder desuden campylobacteria . Begge disse bakterier kan gøre en person syg .

sundhedsfarer stede i Gylle


Nogle andre sundhedsrisici til stede i hønsegødning omfatter tarmparasitter og rester tilovers fra veterinære lægemidler . Giftige metaller som bly , arsen og cadmium er også til stede i gødningen .

Overvejelser


En antibiotikaresistente bakterier findes også i hønsegødning . Bakterierne kaldes stafylokokker og enterokokker . Når disse bakterier påvirker mad eller vand forsyning af mennesker , kan det inficere mave- systemer af mennesker .

luftforurening

Energy Justice Network hedder det, at en anden bekymring med hønsegødning er luftforureningen gødning kan forårsage . Når gyllen er brændt på fjerkræ planter , er de toksiner , der er til stede i gødningen frigives til luften i form af giftige luftforurening og giftig aske .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.