CPA regnskaber grader

En CPA er en statsautoriseret revisor . Kvalificeret revisorer tage CPA regnskabsmæssige grad eksamen sammen med kravene i det land, de praktiserer i at opnå deres licens til at arbejde som CPA . En CPA udfører økonomisk forvaltning tjenester som skat forberedelse og skat revision af enkeltpersoner , offentlige myndigheder og virksomheder eller ej for profit organisationer . De generelt tilbyder deres tjenesteydelser ved offentlige revisionsfirmaer eller deres egne virksomheder. De kan også holde kontorer såsom finansielle analytiker eller Chief Financial Officer .

CPA Regnskab programmer


Den mindste uddannelsesmæssige krav til en person til at sidde i CPA ( godkendte offentlige konto ) undersøgelse er en 150-kredit-time universitetsuddannelse programmet. I USA har hver stat et forskriftsudvalg , kaldet State Board of regnskabsføring, som administrerer CPA eksamen . Udvalget er også ansvarlig for tildeling statsautoriseret revisor licenser . De nøjagtige regler kan variere afhængigt af staten .

Passing CPA Exam


CPA eksamener er meget hård , og kun omkring halvdelen af dem, der synes for disse eksamener passerer dem . Du har brug for en 150- kredit høj grad er til stede under eksamen ; normalt det betyder en 4- årig bachelor . Processen med at blive en certificeret CPA kræver enorm forberedelse , og kollegiet du vælger spiller en stor rolle i din evne til at videregive denne nationale eksamen .

Uddannelse for CPA


Ud over 150 college kreditter , der er andre kvalifikationer, der tillader en revisor til at blive vist for CPA eksamen . Du bør få din regnskabsmæssige bachelorgrad fra en skole eller et universitet er kendt for sine fremragende bacheloruddannelse og følge den med enten en MBA-grad fra en prestigefyldt kandidat skole eller en akademisk grad i beskatningen fra en ekstraordinær universitet . Du vil have en fordel, hvis du har tjent AP ( Advanced Placement ) kreditter i gymnasiet .

Valg af det rigtige universitet


Regnskab grader er dyre og bør være værd at investeringen . Kig efter et kollegium med en anerkendt regnskabspraksis program , så du kan være godt forberedt til din regnskabsmæssige karriere . Kontroller at se , om den regnskabsmæssige program er akkrediteret af Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business ( AACSB ) eller ved statens regnskab bestyrelse . Find ud af om college fortid satser for studerende passerer CPA eksamener i de seneste år . Dette vil være en fair guide til kvaliteten af de regnskabsmæssige programmet . Også finde ud af placeringen på kollegiet og forskning de virksomheder , der besøger kollegiet for rekruttering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.