Derfor er det vigtigt at genbruge computere korrekt ?

Edb-udstyr , der er brudt eller forældet , er et almindeligt syn langs curbsides på foråret oprydning tid . Men computeren gear kan ikke bortskaffes i den almindelige skraldespand cyklus . Det er farligt for miljøet og for menneskers sundhed og skal være korrekt genbruges , ofte med en tur til den lokale fast affald modtagestation

Giftig


Edb-udstyr indeholder mange giftige elementer , herunder blyoxid på indersiden af skærmen glas . Skærme er også fuld af inerte gasser .

Værdifulde


Den mikrokredsløb af computere også indeholder værdifulde metaller , herunder guld og sølv . Chassis og drev selv kan indeholde stål, som er en særdeles ønskværdigt genbrugsmateriale .

Genanvendelige


Den metaller og plast fra en computer på jorden ned i chips eller harpiks pulver og sælges til producenter , som smelte dem ned til brug i nye produkter , hvilket kan omfatte nye computere . Guld og sølv kan blive smykker .

Renovering


Nogle edb-udstyr er ikke genanvendes til råvarer , men renoveret til genbrug . Drev er visket ren af tidligere indhold , omprogrammeret , og ofte udbydes til salg til en lav pris .

omlastestationer

Lokale omlastestationer typisk tage gamle printere , tårne , bærbare computere , skærme og beslægtede edb -udstyr . Nogle kan opkræve et symbolsk gebyr .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.