Ficus religiosa bruger

Ficus religiosa træer har rigeligt vigtige medicinske anvendelser . De betragtes som urter . Seks dele af træer ( dvs. frø , bark , blade , frugt , latex og rødder ) er værdsat for deres medicinske kvaliteter . Den eneste del, der ikke anvendes til terapeutiske formål er træ, fordi det er yderst porøs . Andre almindelige navne for en Ficus religiosa træ er Peepal , pipul , Ficus , figen , bodhi og hellige træ . Ficus religiosa bliver tilbedt af hinduer og buddhister , fordi det er en meget hellig træ i deres tro .

Blade


Bladene er de mest nyttige dele af Ficus religiosa . De kan bruges til frisk juice , som er udvundet af bladene , og bladene , som er bragt i pulverform . Personer, der ikke bor i nærheden af en Ficus religiosa mest sandsynlige anvendelse Ficus religiosa blade i powered form . Bladene kan bruges til at lindre feber , blødende sår , forstoppelse , dysenteri , blå mærker , bylder og fåresyge . Bladene kan være enten forbruges eller hældes på såret , koge eller mump .

Frugt


Frugten bidrager til at støtte sundt fordøjelsessystem bevægelse . I tilfælde af en urolig mave, idet den pulveriserede form af frugt med en varm glas mælk vil bidrage til at løse maven , eller hjælpe rense hvis det er nødvendigt . Frisk frugt er også brugt til at behandle dehydrering og forebygge hjertesygdomme . De kan også bruges i nødsituationer , når en skadelidt forbruger gift .

Rødder


Roden er brugt til at lindre en betændelse . Rødderne er gode for mennesker der lider af gigt , hvor urinsyre ophobes i leddene , hvilket medfører meget smerte . Denne form for gigt kan helbredes ved hjælp af rod , fordi det nedsætter niveauet af urinsyre . Roden kan også tygges for at forhindre gummi sygdom . Barken fra roden er særligt nyttigt til at behandle lændesmerter , stomatitis ( nogen af talrige inflammatoriske sygdomme i munden ) og mavesår .

Latex


Ifølge SelfGrowth. com , er latex af Ficus religiosa kombineret med rødderne af en anden virksomhed, Asclepias curassavica , til behandling af hudsygdomme . Latex er kombineret med saft af rødder , som kan hjælpe med at behandle en lang række hudsygdomme , herunder ringorm , fodsvamp og andre svampesygdomme på huden .

Bark

Barken har været kendt for at helbrede sår . Det kan også anvendes i tilfælde af betændelse , herunder hævelse af kirtlerne . Barken også anvendes til behandling af gulsot patienterne ved at reducere mængden af vandladning .

Frø

Det frø af en Ficus religiosa kan hjælpe med blære betingelser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.