Hvad er tegn på liv EMS checks til?

Tegn på liv bevidst og ubevidst patienter er de samme . Vejrtrækning og cirkulation udgør to vigtige , primære vitale tegn på, at akutmedicinske tjenester vil kontrollere for ved vurderingen af en patient . Indsamling baseline vitale giver EMS med vigtige patientoplysninger

Vital Signs


Vitale tegn er en passiv indikation af , hvad der er foregår i kroppen . Tegn vil omfatte puls , respiration , hudfarve og temperatur , udvidelse af pupillerne og blodtryk . Når først indsamles, vil vitale tegn fortsat blive truffet regelmæssigt for at anerkende tendenser eller forværring betingelser .

Puls


En puls er det antal gange dit hjerte slår i et minut. Puls varierer blandt individer , men bør efter 60 til 100 slag per minut for en voksen . Fraværet af en puls er en indikator for en hjerte nødsituation , som kan resultere i dødsfald .

Respiration og Lungelyde


Respiration er den handling af vejrtrækning ind og ud , med storhed og fald i brystet er en betydelig tegn på liv. Normal respiratoriske satser bør ligge mellem 12 til 20 indåndinger pr minut for en voksen . Lunge lyde som snorken , hiven efter vejret , gurglen eller galer tegn på underliggende vejrtrækningsproblemer .

hudlidelse


Hud temperatur , farve og tilstand giver oplysninger om patientens cirkulation . Hudfarve kan være lyserøde , bleg , blå-grå , rød , gul eller plettet . Hudtemperatur og tilstand kan være kølige eller koldt, fugtigt eller klam , varm og tør eller varm og fugtig . Enhver kombination af disse tegn kan indikere en væsentlig patientens tilstand .

Elever

Eleven er den mørke cirkel i midten af øjet , som bremsende og dilaterer afhængigt af lys . Eleverne er kontrolleret for lys reaktivitet , dilatation størrelse og dilatation eller konstriktion ligestilling . Elever , som er ikke- reaktive overfor lys, er konstant sammensnøret , udvidede eller fast ulige kan angive forskellige betingelser .

blodtryk

Blodtryk er den kraft af blod mod væggene i blodkarrene . Normalt blodtryk intervaller for voksne er 90 til 150 systolisk og 60 til 90 diastoliske . Det systoliske nummer er den ene på toppen og det diastoliske er bunden nummer . Stiger eller falder i blodtrykket er tålmodige betingelser , som angiver sygdom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.