Listen af halogenerede farligt affald forbindelser

En farlig affald er nogen kemisk forbindelse , der kan give sundhedsmæssige problemer , herunder skade , sygdom , invaliditet eller død , når en person er udsat for en sådan forbindelse. Halogenerede forbindelser er ikke-metal forbindelser. Derfor er en halogenerede farligt affald forbindelse er alle ikke-metal stof, der kan forårsage sygdom , personskade , invaliditet eller død for enhver person, der kommer i kontakt med den pågældende stof.

Svovl Chlorid


Svovl chlorid , også kendt som chlorosulfane , svovl dichlorid og et par andre navne er en ætsende oxiderende agent. Denne halogen farligt affald Stoffet er giftigt , når inhalator , kommer i kontakt med enten hud eller øjne , eller indtages . Svovl chlorid kan forårsage forbrændinger , og irritere luftvejene . Dette stof reagerer voldsomt med vand og frigiver oxider eller svovl og giftige hydrogenchlorid . Svovl chlorid er et præparat stof for tilsætningsstoffer , der gør ekstremt pres smøremidler , insekticider , farvestoffer , visse lægemidler og vulkaniseringsmidler til gummi . Svovl chlorid 's molekylære formel består af et svovl og to klor eller SCl2 .

phosphoroxychlorid


Fosfor ox klorid også kendt som fosforylkolin chlorid er en anden halogen farligt affald sammensat med molekylformel en fosfor , en ilt og tre klor eller POCl3 . Denne farlige stof er en væske , der hydrolyserer til phosphorsyre , når det kommer i kontakt med fugtig luft . Fosforsyre har mange anvendelser i konservering af fødevarer , fjernelse af rust samt medicinske anvendelser i tandplejen. Fosforsyre er knyttet til sådanne sundhedsrisici, som er mindre knogletæthed og nyreskader , herunder nyresten og andre lidelser .

Nitroglycerin


Nitroglycerin også kendt som trinitroglycerine , glyceryl puste nyt liv i og andre navne er en olieagtig væske , der er stærkt eksplosiv . Nitroglycerin er nitro glycerol og har en kemisk sammensætning af tre kulstof , tre hydrogen , tre nitrogen og ni oxygen , eller C3H3N3O9 . Denne farlige halogen har mange militære og industrielle anvendelser. Nitroglycerin blandet med silica gør dynamit og blandet med nitrocellulose gør ballistae , en røgfri krudt opfundet af Alfred Nobel i slutningen af 1800-tallet . Nitroglycerin bruges til medicinske årsager som en ingrediens i hjertemedicin blandt andre ting. Den farlige virkninger af nitroglycerin omfatter hovedpine , svimmelhed og hjerteproblemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.