Listen over produktionen af fødevarer maskiner

Mad fremstiller maskiner kommer i en bred vifte afhængig af hvilken type af fødevareindustrien , der bliver udført . Nogle vigtige karakteristika ved fødevarer udstyr omfatter sikkerhedsforanstaltninger for operatøren , hygiejniske materialer som rustfrit stål , let udskiftelige sliddele , såsom motorer, afbrydere og pumper og en vedligeholdelse eller service plan .

Hydrocooler


Mange frugter og grøntsager begynde at forkæle kort efter de er plukket , så de er ofte kølet med en hydrocooler efter høst og før transport . Fælles emner behandles med en hydrocooler er asapargus , broccoli , ærter og bønner . Vegetabilske eller frugt er gennemblødt i koldt vand , og da produkterne bliver transporteret , fordampning af det kolde vand kuldegysninger og hjælper med at bevare den. Hvis produkterne bliver pakket rå , er en vand filter system, der anvendes på hydrocooler at sikre, at vandet er forurenet . Hydrocoolers varierer i størrelse og er i stand til at køle 5. 000 til 60. 000 pounds af producere i timen . Nogle frugter og grøntsager kræver forskellige køling gange , afhængig af deres størrelse og tæthed , og transportbånd kan sættes mere skub op eller bremset i overensstemmelse hermed . Afhængigt af design, kan hydrocoolers bruges som stand-alone enheder eller indgår i et anlægs kølesystem .

Vacuum Pakker


Mange fødevareproducenter bruger en vakuum pakker for at sikre deres produkt forbliver frisk under transport og i butikken . Vakuumpakning fjerner også dehydrering og fryser brænde . Næsten alle fødevarer kan være vakuumpakket , herunder kød , kylling , fisk , frugt og nødder . Vakuum pakkere fås i forskellige størrelser og typer . Bordplade modeller , store og små , fungerer godt til mindre operationer . For store mad produktionsfaciliteter , kan dobbelt kammer maskiner dobbelt produktionskapacitet. Vakuum pakkere er opbygget med rustfri stål . Packers med lamel type pumper giver en stærk , hurtig vakuum . Nyere modeller har digital kontrol for at foretage justeringer af vakuum , sæl og cyklustid lettere .

Fisk Scaler


Fisk Scalers er designet til kontinuerlig skalering af alle typer af skaleret fisk , herunder laks , skrubbe , rød snapper og tilapia . Scalers er til rådighed, der vil afkalke fisk fra fire ounce til 16 pounds , og rumme fisk op til 12 inches lang . Afhængigt af fisk , kan maskinerne skalere op til 125 fisk pr minut . Fisk Scalers kan bruges på en fiskekutter , eller i faciliteter til fødevareproduktion . Maskinen operatør belastninger fisken på et foderbord . Fisken så drop gennem en sliske på et transportbånd , og flyttes over afkalkning skærehoveder . Vanddyser vægten i en skala catcher , og også holder fiskene våde og friske . Når fisken er afkalket , er det flyttet til udgangen rutschebane og faldt ind i en bin . Med en ordentlig fisk skalering , vil fiskene har ringe eller ingen skade .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.