Listen over sorte boks advarsler

The Food and Drug Administration ( FDA ) , løbende opdaterer den liste over " black box advarsler " ( BBW ) , hvor lægerne rapport bivirkninger eller alvorlige problemer patienter har med en medicin . Hvis flere mennesker har det samme problem med den samme medicin , det udløser en anmeldelse . FDA finder ikke disse medikamenter usikre , men snarere ønsker at informere offentligheden om mulige alvorlige bivirkninger .

The Black Box


På boksen eller pakke af et lægemiddel . Der kan være en skitse af en sort boks , der advarer om alvorlige bivirkninger . Ifølge loven skal FDA ifølge loven informere forbrugerne , hvis der har været bivirkninger eller komplikationer fra et bestemt lægemiddel . FDA mener den sorte boks for en kraftig advarsel .

Hvis du tager en medicin med en sort boks på etiketten , diskutere med din læge om du er i fare ved at tage denne medicin . Hospitaler og apoteker har programmer , der hele tiden opdatere BBW listen for at sikre patienternes sikkerhed . Den BBW betragtes nok af en sikkerhedsforanstaltning , at det beskytter den producent, hos ansvar .

FDA tiltag for at sikre Offentlig Sikkerhed


FDA kan kræve mærkning ændringer , såsom at have producenten tilføje nye oplysninger til indlægssedlen . Advarslen er for de mest alvorlige bivirkninger . Denne advarsel er forpligtet til at være på boksen i en meget synligt sted for at sikre sikker brug . FDA kan kræve, at en producent adfærd produkt minder og tilbagetrækninger . Dette kan også resultere i permanent fjernelse af medicin fra markedet . Den anden sag , at FDA kan tage, er at give medicinsk og sikkerhed indberetninger til sundhedssektoren og medier og brancheorganisationer .

Cautionary Tips


"The Annals of Farmakoterapi ", konkluderede på deres hjemmeside , www. theannals. com , at alle " klinikere bør rådføre flere lægemidler ressourcer til at maksimere potentialet til at afsløre en potentielt alvorlig lægemiddelinteraktion " . For din egen sikkerhed og information, forskning din medicin på steder såsom formularyproductions. com .

Hvis en medicin på listen er i fed skrift , kan det indeholde en BBW . Diskuter hver ny medicin med dit helbred-behandleren for at sikre din egen sikkerhed og spørge om Black Box advarsler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.