OSHA brandsikkerhed

Ifølge Bureau of Labor Statistics udgjorde brande for 3 % af dødsulykker på arbejdspladserne i 2007 . Mænd , der er afholdt en højere procentdel af fatale arbejdsskader på grund af brand end kvinder . Heldigvis kan regeringen organer som OSHA ( Occupational Safety and Health Administration ) håndhæve standarder for brandsikkerhed og praksis på arbejdspladsen

OSHA Inspektioner


OSHA sikrer arbejdspladser efter en fyldestgørende sikkerhed protokoller ved at foretage inspektioner af arbejdspladsen . Under inspektioner, OSHA kontrollerer se , om arbejdsgiverne overholder standarder for brandsikkerhed .

evakueringsplaner


Nødevakuering planlægning er også et værktøj, der OSHA bruger til at sikre medarbejderne er beskyttet under brand nødsituationer . Arbejdsgiveren er ansvarlig for at have en skriftlig beredskabsplan at evakuere medarbejdere . I nogle tilfælde er specifikke medarbejdere uddannet og tildelt visse opgaver i nødsituationer i tilfælde af brand .

nødudgangene


Fire udgange er af afgørende betydning på alle arbejdspladser . Hver bygning skal have mindst to flugtveje , der kan anvendes under en brand .

Brandslukkere


OSHA kræver også , at arbejdspladserne er udstyret med ildslukkere . Den ildslukkere skal først godkendes af OSHA og skal også holdes i god driftstilstand .

National Fire Forebyggelse Uge

En anden måde at brandsikkerheden på arbejdspladsen fremmes er gennem årlige begivenheder . For eksempel er der hvert år er en National Fire Forebyggelse Week. I løbet af ugen , er fokus på brandsikkerheden i hjemmet og på arbejdspladsen fremhæves .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.