Spørgsmål og svar om OSHA

Occupational and Safety Health Administration blev dannet for at gennemføre reglerne i arbejdsmiljø loven . Denne lov blev oprettet i 1970 og ændret i 2004 , ifølge OSHA. gov , og bestræber sig på at fremme sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen for alle medarbejdere . Administrationens vigtigste mål , blandt andet er at levere forskning , information, uddannelse og uddannelse inden for områderne sundhed og sikkerhed . OSHA Afdelingen løser mange ofte stillede spørgsmål på en regelmæssig basis .

Hvad er symptomerne på legionærsyge ?


legionærsyge Sygdommen blev opdaget i 1976 . Siden dengang er der mange mennesker nysgerrig omkring symptomer , som omfatter træthed , appetitløshed let feber , ømhed og smerter , eller en hovedpine i de tidligste stadier . De symptomer kan eskalere og forårsage høj feber , kulderystelser , smerter i brystet , hoste og åndedrætsbesvær . For nogle denne sygdom kan være dødbringende , for andre kun disse influenza -lignende symptomer præsentere sig selv . Folk , der arbejder i områder med varmt , stillestående vand er i risiko for at få denne sygdom , da det er indgået ved at indånde tåge kontamineret med legionella bakterier . Sårbare arbejdsvilkår omfatter beskæftigelse i køletårne , med fordampningskondensatorer eller vand spildevandstanke, får folk til at være modtagelige for denne sygdom .

Hvad kræves der for beskæftigelse , som overstiger de PEL for asbest?


Specifikationer for job , der går over den tilladte grænseværdi ( PEL ) for asbest er for en røgsuger , der opfylder HEPA krav til rådighed . Ventilation skal være rettet ud af indåndingszonen . Kabinettet er obligatorisk for området og medarbejdere skal være forsynet med åndedrætsværn i arbejdssituationer, hvor det er egnet , ifølge OSHA's websted .

Hvor skal Åndedrætsværn bæres på arbejdspladsen ?


Åndedrætsværn skal gives til medarbejdere, der er i et område , der er anses for mangelfuldt i ilt , eller hvis luften er forurenet . Det åndedrætsværn skal være let tilgængelig i tilfælde af en nødsituation .

Er OSHA Beskyt alle medarbejdere med de blodbårne patogener Standard ?


husholdere kan blive udsat for blodbårne patogener i deres job opgaver , såsom rengøring lab eller patientpleje områder , bortskaffelse af farligt affald og fjernelse af spildt blod og er derfor udvidet dækning . Viceværter og vedligeholdelse personale måske eller måske ikke støde blodbårne patogener og så derfor er dækningsgraden besluttes af den enkelte sag og den forventede job opgaver .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.