abc ildslukker typer

Fire er en dag-til -dag nødvendighed i mange hjem . Vandvarmere, komfurer , ovne , pejse-mange brug eller kræve ild til arbejde . Men branden er også meget farligt . Ifølge den amerikanske Fire Administration , i 2008 , 3. 320 mennesker døde , og næsten 17. 000 blev såret fra brande , og 118 brandmænd døde i rækken af tolden . Ejendom tab blev anslået at være $ 15,5 mia 2008 , og 84 procent af de civile brand dødsfald skete inde hjem . Ordentligt vedligeholdt brandslukkere kan have reduceret denne procentsats .

Klasse A brandslukkere


En klasse A type ildslukker er for den gennemsnitlige brændbare type af materialer, såsom papir , pap , træ og de fleste af plast . Ratingen på ildslukkere af denne type viser, hvor meget vand det holder , og hvor meget ild det kan slukke .

klasse B brandslukkere


En klasse B ildslukker er beregnet til brug i brande , der er næret af brændbare væsker som benzin , fedt , petroleum eller olie . Den numeriske rating på klasse B ildslukkere er en indikator for groft , hvor mange kvadratmeter af brand kan slukkes .

Klasse C brandslukkere


En klasse C type ildslukker er beregnet til brug på elektriske brande , eller brande startet af apparater , afbrydere , ledninger eller stikkontakter . Vand må aldrig bruges til at slukke en elektrisk-baseret brand , for mens du måske slukke ilden , risikerer du få elektrisk stød . Klasse C brandslukkere ikke har en numerisk rating . C i klassificeringen angiver , at ildslukkeren ikke -ledende .

klasse D brandslukkere


Klasse D ildslukkere er mest almindeligt forekommende i kemiske laboratorier , da de er beregnet til brug på brand i forbindelse med brændbare metaller såsom magnesium , kalium , titan , eller natrium . Disse ildslukkere , som klasse C brandslukkere , har ingen numeriske rating . Ingen ildslukker vil have en D klasse sammen med andre . D rating er for D klasse brande

Typer af brandslukkere

Vand ildslukkere , også kendt som APW ( luft vand under tryk ) , er for klasse A brande . Brug af en APW ildslukker om en elektrisk brand kan resultere i chok , og vil sprede sig omkring en olie /benzin /petroleum /fedt-baserede brand -og gøre tingene værre .

Tørkemikalie ildslukkere er meget mere alsidige , og kan til klasse A, B , C , eller endda multi-klasse i naturen . De er generelt fyldt med en pulver eller skum og er tryk med kvælstof. En klasse BC ildslukker er et regulært tørt kemikalie type ildslukker . Det vil være fyldt med natrium -eller kalium bicarbonat . Denne type ildslukker kan efterlade en svagt ætsende restprodukt , der vil have skal rengøres straks at forhindre skader. En klasse ABC ildslukker er et multi -purpose ildslukker . Disse ildslukkere er almindeligt fyldt med monoammoniumphosphat , som er et gult pulver . det efterlader en klæbrig rest , der kan være skadelige for elektriske apparater. Fordelen for disse tørre kemiske brandslukkere er, at de efterlader en ikke-brandfarlige stof , der dækker slukket materiale , som reducerer den ændring af genantændelse .

Kuldioxid ( CO2 ) ildslukkere anvendes til B og C klasse brandslukkere . Dette skyldes, mens CO2 er ikke brændbare , samt kolde som det udvider sig, er det ingen garanti for at fortrænge ilt nok til at forhindre genantændelse af en brand engang sat ud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.