bedst betalte deltidsjob

Deltidsjob har været at få mere fokus som fuldtidsjob fordampe midt i budgetnedskæringer og nedskæringer . Mange arbejdere er at finde sig selv på udkig efter deltidsarbejde bare for at få nogle penge flyder i at betale regninger . For nogle medarbejdere , er deltidsarbejde er den eneste levedygtige mulighed. Fuldtidsstuderende , fædre små børn , og pensionister kan være ude af stand til at forvalte en fuldtidsbeskæftigelse tidsplan . Uanset grunden , hvilket gør flest penge for den tid på jobbet giver sund fornuft

massør


To overbevisende fordele lokke folk til at blive massage terapeuter . Fleksibilitet og god løn . De fleste stater kræver massører til at fuldføre en formel uddannelse og eksamen , og er i overensstemmelse med igangværende certificeringskrav .
Massageterapi programmer kan tage flere hundrede timer at gennemføre . Massører skal have en solid viden om den menneskelige krop . Dybtgående kurser er påkrævet på emner , herunder anatomi , organer og væv og kropsbevægelser . Desuden skal eleven udvikle specifikke færdigheder og teknikker med hands-on praksis . Massører kan arbejde i et antal indstillinger , herunder kurbade , klinikker og hospitaler .
Ifølge Bureau of Labor Statistics , som i maj 2008 , den gennemsnitlige timeløn på massører var 16,78 dollar .

Bibliotek tekniker


Bibliotek teknikere , også kendt som bibliotek assistenter arbejder under tilsyn af bibliotekarer . Afhængig af størrelsen og placeringen af biblioteket , kan en tekniker rolle varierer meget . Job opgaver omfatter opbevaring organiseret tidsskrifter , kontrol materialer ind og ud , og hjælpe biblioteket mæcener finde det , de har brug for. Nogle teknikere er involveret i at erhverve og forberede nye materialer . Andre har ansvar for tilsynet med yngre medarbejdere . Mere end halvdelen af alle bibliotekets teknikere arbejder på deltid .
Ifølge Bureau of Labor Statistics i maj 2008 var den gennemsnitlige timeløn for bibliotekets teknikere var 13,86 dollar .

Produkt Demonstranter


Når virksomheder lancere nye produkter eller ønsker at få nye kunder til eksisterende produkter , de er afhængige af produktet demonstranter for at få ordet ud . De fleste forbrugere vil gerne opleve det produkt , inden de gaffel over hårdt tjente penge . Uanset om det er smage en fødevare eller se , hvor effektiv en støvsuger eller blender opererer , er chancerne for at gøre et salg er større, når det er fremvist ved en dygtig produkt demonstrant .
Stort set alle produktgrupper demonstranter er deltidsansatte . For at være effektiv , skal produktet demonstranter være begejstret , udadvendt , velformuleret og vidende .
Bureau of Labor Statistics rapporter om, at medianlønnen for produkt demonstranter i maj 2008 er 11 dollar . 18 i timen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.