billigste hydroponiske næringsstoffer

Hydroponics er en metode til dyrkning af planter uden brug af jord ( i de fleste tilfælde ) , men med vand , som indeholder opløste næringsstoffer . Det bruger næringsstoffer medier , såsom kokosnød kokos , lerkugler , småsten eller sand , som lader vandet flyde og ilt for at nå rødderne . De næringsstoffer , en af de vigtigste faktorer for succes i hydroponics havearbejde , bør omfatte nitrogen , fosfor , kalium og sporstoffer der er nødvendige for velstående vækst af planter . Nogle af de billigste hydroponics omfatter hollandsk Master Advance , Bio-Grow , Bio-flor og Aqua Vega .

hollandske Master Advance


Hollandsk Master Advance bruger Krebs Cyklus metabolitter, som omfatter udvalgte aminosyrer og enzymer . Den er designet til korte cykelture af anlægget . Krebs cyklus udfører en række kemiske reaktioner, som hjælper planterne til at vokse med en enorm hastighed . Når cyklen er afsluttet , en ny cyklus begynder . Et specialiseret celle kaldet mitokondrierne er de vigtigste site for disse cykler .

Bio-Grow


Bio-Grow er et produkt af BioBizz . Det er en flydende organisk gødning , der anvendes i den vegetative fase . Den består af naturlige sukkerindhold , der interagerer med bakterier i jorden og giver også en dejlig duft . Den består af halvfjerds sporstoffer , og B1 , B2 , C og E vitaminer .

Bio-Bloom


Bio-flor , en anden flydende organisk gødning , er også produkt af BioBizz . Den består af nitrogen , fosfor , kalium og sporstoffer . Disse ingredienser sikre en effektiv vækst af planten . Aminosyrer , enzymer og hormoner af vegetabilsk oprindelse er også tilføjet for at øge planternes vækst.

Aqua Vega


Aqua Vega er et produkt af selskabet Canna . Det er primært brugt til medier såsom stenuld , drypper systemer og vermiculit ( enhver af forskellige glimmerholdig mineraler ), som er inaktivt . Den består af kvælstofforbindelser , high -grade jern og et uddrag af brune alger , som er rig på sporstoffer . Aqua vega har også kiselsalte syrer og humussyrer som er naturligt til stede i jord former . Aqua vega er designet til at sikre størst mulig udbytte af anlægget og også sikre fuld optagelse af næringsstofferne og 100 procent vand indtrængning .

Aqua Flores

Aqua Flores er et produkt af Canna . Den består også af kiselsalte syrer og humussyrer som er de vigtigste ingredienser af naturlige jord . Den er rig på sporstoffer , aminosyrer og vitaminer på grund af tilstedeværelsen af en ekstrakt af brun alger . Aqua Flores hjælpe planten til helt at opsuge vand og næringsstoffer , der sikrer enorme udbytte af planterne .

Bio trives

Bio Trives er et produkt af General Organic . Den fokuserer på en afbalanceret ernæring . Den består af ingredienser som planteekstrakter , havtang og mineraler . Den kan bruges med alle have jord og er ideel til næsten alle anlægstype . Det tilskynder også planternes vækst .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.