biodieselproduktion ulemper

Biodiesel anses for at være et alternativt brændstof kilde , som vil virke fremmende for vores miljø . Mens biodiesel ikke frigive drivhusgasser i atmosfæren , og er en vedvarende energikilde , der er nogle ulemper , når det kommer til fremstillingsprocessen for biodiesel .

højere produktionsomkostninger


Omkostningerne ved at producere biodiesel er meget højere end råolie diesel . Ifølge cpast. org , er biodiesel omkring 150 procent dyrere at producere . Høje produktionsomkostninger er et resultat af mængden af sojabønner , der anvendes i produktion af biodiesel . Et gran af sojabønner indeholder kun tyve procent olie , derfor store mængder af sojabønner er forpligtet til at producere en meget lille mængde biodiesel .

Energi


Mens han prøvede at lave en mere økonomisk og vedvarende brændstof kilde , bruger vi meget mere energi i produktionen af biodiesel brændstof . Fremstillingsprocessen forbruger gigantiske mængder af energi til at producere biodiesel brændsel fra sojabønner . Endvidere er nødvendige supplerende ressourcer til dyrkning og høst af sojabønner .

ensartet kvalitet


Biodiesel produktion er en meget udfordrende proces , fordi der er så mange særlige forhold og der er næppe nogen plads til fejl . En lille fejl i processen kan føre til en helt anden biodiesel . Biodiesel har forskellige blandinger passer bedre til forskellige køretøjer og endda forskellige temperaturer .

Da en lille udsving i sammensætningen kan gøre en enorm forskel i kvalitet, er det vanskeligt at give den samme ensartede kvalitet hver gang . Ifølge Greenfuels. org biodieselproducenterne forsøger at løse dette problem ved at opfylde ASTM ( American Society for Testing and Materials ) retningslinjer og standarder for biodiesel .

landbrugsjord


Den store efterspørgsel på soja afgrøder i fremstilling af biodiesel kan føre til en stigning i priserne på grøntsager . For at forhindre biodiesel fra at hæve prisen på afgrøderne , vil der være to meget forskellige felter til produktion af sojabønner . Hvis behovet for biodiesel stiger , vil landmændene ikke har nok landbrugsjord til at udvide sig og vokse , at mange afgrøder .

Det samme landmændene ikke ville være i stand til at dyrke afgrøder til både det offentlige forbrug til fødevarer og industri dette ville uundgåeligt føre til en mangel på fødevareafgrøder og inflation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.