effekten af rygning cigaretter på ældre mennesker

Ifølge den School of Medicine af University of California , øger San Diego , forekomsten af dødelighed og sygdom som følge af cigaretrygning hurtigt med alderen . I modsætning til de unge rygere, som er mere tilbøjelige til at udvikle hjerte-kar- sygdomme fra rygning , er lungekræft mere udbredt blandt ældre mennesker,

dødeligheden


Hvert år omkring 400. 000 mennesker dør af rygning . Ifølge National Center for Biotechnology Information , er 70 procent af disse mennesker over 60 år .

lungesygdomme


Rygning er en væsentlig årsag til hjertesygdomme for folk i alle aldersgrupper , men der er fyldt 60 år , udgør rygning en stor trussel for lungekræft og andre lungesygdomme som godt. Ifølge Cancer. org er næsten ni ud af 10 dødsfald som følge af lungekræft forårsaget af rygning .

Overvejelser


Fordelene ved at holde op med at ryge er noget langsommere til at tage effekt blandt ældre end unge individer . Men , afslutter er stadig den bedste strategi til at mindske virkningerne af sygdomme forårsaget af rygning .

Andre virkninger


Langsigtede virkninger af rygning på ældre mennesker omfatter hjertesygdomme , bronkitis og slagtilfælde . Rygning er også interfererer med funktionen af immunsystemet og dermed gør den enkelte mere sårbar over for sygdom . Mænd , der ryger har en høj risiko for erektil dysfunktion , især i alderdommen .

Advarsel

Rygere normalt dø yngre end ikke-rygere . Rygning forkorter livet for mænd med 13,2 år og kvinder 14,5 år , i henhold til Cancer. org . De er mere tilbøjelige til at dø i alderen mellem 35 og 69 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.