effekten af rygning på træer

Hvis du er bekymret for effekten af rygning på skovene-eller bare på din husstand planter-du har fået god grund til at være bekymret . Om det er at tilføje forurening eller trække næringsstoffer fra jorden , cigaretter indvirkning på vores fabrik liv i alarmerende måder

Du skal bruge: .
Smart tænkning
Self Defense Skills .

luftforurening


En undersøgelse fra 2004 er nævnt i Medical News dag fastslog, at " luftforureningen , der udsendes af cigaretter er 10 gange større end diesel bil udstødning . " Ifølge undersøgelsen , cigaretrøg steg fine partikler-den farligste del af forureningen-15 gange .

Harm til stueplanter


Indendørs rygning kan producere høje niveauer af ethylen , hvilket stueplanter til at droppe deres blade , ifølge professor Hus , et hjem og havearbejde hjemmeside .

tobaksdyrkning


Ud til den direkte fysiske effekt af røgen på planter , fremmer processen med at skabe cigaretter dårlig jord og hæmningsløs skovrydning , rapporter miljømæssige hjemmeside TreeHugger. com . På hjemmesiden fortsætter med at bemærke , at cigaret kuld er udbredt og for det meste ikke-biologisk nedbrydelige .

Toerring Tobak


Mest tobak-hærdende processer involverer varme , og meget af den tid, varme er skabt af træ-drevne brande . TreeHugger. com bemærker , at 600 millioner træer er vant til at helbrede tobak hvert år .

papirforbruget

Cigaretter er en papirprodukt . Anti-ryge hjemmeside SmokeFreeKids. com bemærker, at " moderne cigaret Maskiner til fremstilling bruge seks kilometer papir i timen . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.