elevator sump pumpeinstallation

Formålet med en sump pumpen er fjernelse af uønsket vand . De mest almindelige steder til sump pumper i bolig- kældre og krybekældre . De bruges også i industrien og kommercielle områder til at udføre primært den samme opgave . En sådan anvendelse er en sump pumpe placeret i bunden af en elevatorskakt . Vand fjernes fra dette område er afgørende for udstyret, og at den overordnede luftkvalitet af faciliteten

Location


Afhængig af elevatoren i brug på dit anlæg , kan elevatoren pit være en lang række størrelser og dybder . Det er beliggende ved foden af elevatoren akslen og udvider under det laveste niveau serviceres af det . Fordi pit er normalt under jordoverfladen , kan grundvandet nedsivning være et særligt problem . Hvis vandet får lov til at samle i elevatoren pit , kan det medføre store skader på maskinen og skabe et miljø , hvor bakterier , mug og meldug kan vokse . Disse forurenende stoffer kan derefter spredt over hele anlægget i form af elevatorskakten . Af disse grunde er det af afgørende betydning dette område stadig så tør som muligt .

Pit Størrelse /Type


Den sump pumpen vil blive placeret i en sump pit . Denne grube vil være cirka 24 til 30 inches pladsen og op til 36 inches dyb . Pit er lavet af armeret beton . Sumpen Pumpen vil enten være en piedestal pumpe eller en dykpumpe . Disse pumper aktiveres automatisk , når vandet i sumpen pit når et forudbestemt niveau . Vandet er så pumpes op og ud af pit og ind i et vigtigste afløb linje . En kontrol ventil i sumpen drænledning vil forhindre vandet i at løbe tilbage i graven , når pumpen ikke er i drift .

elektrisk /Sikkerhed


Alle Elforsyningen til sumpen pumpen skal være beskyttet af en GFCI ( jord fejl kredsløb afbrydelse ) enhed . Disse enheder beskytter mod shorts og kan hjælpe med at forhindre elektriske brande og stød . Fordi sumpen pit lejlighedsvis vil blive brugt af teknikere , skal det dækkes med et beskyttende rist . Risten skal være tilstrækkelig styrke til at nemt bære vægten af en stor voksen . Pit bør også mærkes med en advarsel decal angivelse af pumpen aktiveres automatisk , og Loto ( Lockout /Tagout ) procedurer skal anvendes før servicering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.