faldsikring sikkerhed checkliste

Falling er en fare både i og uden for arbejdspladsen . Ifølge den amerikanske Department of Labor , 8 procent af alle arbejdsulykker dødsfald pga. traumer er forårsaget af faldende , hvilket gør det en alvorlig arbejdsskader . Gennemførelse sikkerhedsregler kan bidrage til at undgå unødvendige traumer på arbejdspladsen , og gør det samme derhjemme , kan forhindre, at børn skader sig selv ved at falde ned , så godt.

Ladder Sikkerhed


The University of Notre Dame 's Fall program til forebyggelse af navne stiger som en potentiel faldende fare . Stigetrin skal være forsynet med skridsikkert puder , samt fødderne af stigen bør også være en overdækket i en gribende materiale til at forhindre glidende . Stiger skal placeres i en sikker , selv-footed position . Hvis klatring 20 fod eller højere, enten sikre stigen i toppen eller har nogen hold i bunden støt . Børn bør ikke være tilladt på stiger eller andre højtliggende områder --- selv møbler er for høj for en ubemandet spædbarn .

rækværk , Gates og åbninger


rækværk bør være på plads på forhøjet platforme eller trapper . Den øverste søgelænder af en platform bør placeres mellem 36 og 45 inches høj , og gulvet af platformen , bør ikke have åbninger , der kan forårsage en person til at rejse på eller falde gennem gulvet . Nogen områder , der har åbninger , det være sig i gulvet eller væggen , bør enten sektioneret slukket eller personligt overvåget . Små børn kan forhindres i at vandre ind i usikre områder som trapper med plastik forrum --- installere dem stramt for at undgå , at barnet bankede dem ned og få adgang til områder, hvor de kunne falde . Hold vinduer lukket , og være opmærksom på noget i nærheden af vinduer , at et barn kan være i stand til at klatre .

fare for at snuble


snubler over strøet genstande er en sundhedsmæssig risiko på både hjemme og på arbejdspladsen. Hold gulve tør og overskueligt og undgå at løbe forlængerledninger og andre ledninger i hele det åbne gulvet --- disse er nemme fare for at snuble . Brug gribende gummiplader under tæpper og måtter på hårdttræ så den ikke glider .

Hjul


The Mayo Clinic fraråder forlader dit barn i en personlig mobilitet enhed som en gåstol . Disse inviterer børn for ung til at forstå sikkerhedsforanstaltninger at bevæge sig frit , og kan føre til katastrofale resultater , såsom faldende ned en trappe . Tag ikke klapvogne på rulletrapper --- fleste rulletrapper har advarsler på plads antyder netop dette . Hvis du kan undgå at tage klapvogne på trappen , ride en elevator i stedet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.