faqs om organdonation

Hvis du vælger at blive en organdonor kan være en berigende oplevelse , fordi du ved, at når den tid kommer , at dine organer ikke længere brug for dig, kan de spare en andens liv . Men der kan være oplysninger om organdonation , som du ikke kender . Har alle de svar kan hjælpe dig gøre en velovervejet beslutning om, hvorvidt at blive en organdonor , og lægge noget ubegrundet frygt du måtte have til at hvile .

Kan jeg er donor ?


Alle kan betragtes som en potentiel organdonor , selv folk med alvorlige sygdomme . Det er fordi de fleste forhold ikke påvirker alle organer i kroppen , så mens nogle organer kan være ubrugelig , andre kan være anvendelige. Dog vil hiv , aids og aktiv cancer udelukker donation . Patienter behandles individuelt efter døden er blevet erklæret , og hvert organ i en patient vurderes på sine egne .

Hvordan bliver jeg en Donor ?


Register med din tilstand 's donor registreringsdatabasen for at blive donor . OrganDonor. gov tilbyder links til de enkelte medlemsstats register. Du kan også udpege din beslutning på din kørekort , når du forny den. Derudover overveje at få og underskrive et donorkort at holde i din pung . Du kan downloade et donorkort på OrganDonor. gov .

Hvad vil blive truffet?


Enkeltpersoner kan donere deres hjerte , nyrer , lever , lunger , bugspytkirtel og tyndtarmen . Men hvad organer er faktisk taget efter en donor dør afhænger af forskellige faktorer , såsom donorens alder , helbredstilstand og omstændighederne omkring hans død . For eksempel vil en longtime drikker som dør af skrumpelever ikke har en brugbar leveren, men andre organer , såsom hjertet , kan være levedygtige .

På hvilket punkt er organer Taken ?


orgler er ikke fjernet for donation , indtil en person er hjernedød . Dette sker , når blod standser strømmer til hjernen , der forlader hjernen uden en iltforsyning . De ensartede Bestemmelse af Death opstiller loven hjernedød som " uigenkaldelig ophør af kredsløbs-og luftvejssygdomme funktioner " eller " uigenkaldelig ophør af alle funktioner i hele hjernen , herunder hjernestammen . " Når en diagnose af hjernens død er blevet gjort , skal organer fjernes hurtigt , mens omsætning kunstigt opretholdes .

Vil en beslutning om at donere påvirke min Medical Care ?

Enhver beslutning om at donere organer har ingen effekt på medicinsk behandling. Donation er kun overvejes efter læger har gjort alt for at redde en persons liv . Der er strenge juridiske retningslinjer på plads til at sørge for at dette er tilfældet . For eksempel er læger, som behandler en patient på dødstidspunktet ikke involveret med de ansvarlige for at fjerne organer, som skal doneres.

Hvordan vil min familie blive påvirket af min beslutning om at donere?

Du skal lade din familie medlemmer kender din beslutning om at være organdonor , så der er ingen tvivl om dine ønsker . Familier af donorer ikke volder omkostninger som resultat eller organdonation , fordi alle omkostninger i forbindelse med fjernelse af organer er betalt af organudtagning organisationen . Desuden er donation ikke skæmmer det organ eller forsinkelse begravelse arrangementer , så din familie , bør ikke berøres på nogen måde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.