farerne ved hydrostatisk rør test

Hydrostatisk test er en vigtig måde at tjekke styrke eller svaghed i rørledninger , når det sker sikkert . Men hvis du ikke gør det i henhold til de sikkerhedsregler , alvorlige personskader eller dødsfald kan medføre . Den interne gasser vil kunne være stærk nok til at producere intenst pres , hvilket fører til en eksplosion . Faktisk gør sikkerhed findes regler for dette arbejde .

uerfarent personale


Dette job kræver en høj grad af sikkerhed uddannelse . Brug ikke en person, som ikke er bekendt med afprøvningsprocedurer . De sikkerhedsregler, der er meget specifikke , og du skal følge ( eller håndhæve ) dem til punkt og prikke . Undladelse af at gøre dette kunne resultere i tab af menneskeliv eller store skader på din virksomheds rørsystem .

komprimerede gasser


aldrig komprimeret luft eller gasser i denne test . Ifølge Harvel 's hjemmeside , kan dette føre til en enorm frigørelse af energi, som kan ske pludseligt . Det kunne forårsage, hvad hjemmesiden vilkår som en " pisk effekt . " Dette fører til en nedrivning af rørene og de tilhørende fittings . Eksplosionen kan forekomme multidirectionally . Faktisk anbefaler AbsoluteAstronomy. com hjemmeside brug af vand i denne test . Ifølge Harvel 's hjemmeside , skal du indstille dette vand til 200 pounds per kvadrattomme i to timer , ved 50 PSI over , hvad NFPI anser for at være det maksimale tryk .

skadelige kemiske tilsætningsstoffer


Tilstedeværelsen af kemikalier indeholdende farlige smøremidler eller tilsætningsstoffer er mulig . Altid kontrollere materialer , der anvendes som en del af rørene testen . Den Harvel hjemmeside , for eksempel giver et eksempel på et tilsætningsstof , der kan være i luften kompressor smøremiddel . Hvis sådanne kemikalier findes i enhver smøremiddel du bruger , kan dette føre til skader på rørsystemet som helhed og resultere i dyre reparationer . Det er vigtigt at læse etiketterne eller MSDS (materielle data sikkerhedsdatablade ) og at være bekendt med alle materialer , som du arbejder .

Manglende Følg Proper Post Test Procedures


Forsøger at genvejen inddrivelse proces , ja , kunne føre til en eksplosion . Ifølge den Harvel site , du engang har fundet en læk eller svagt punkt i rørsystemet , skal du skære den del af rørene med den svage part , og erstatte det , så lade systemet at helbrede sig selv . Så skal du retest det, når du har ventet på " healing " til fuldt ud at forekomme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.