farerne ved melamin

Melamin , ifølge Verdenssundhedsorganisationen , er en organisk base molekyle, som indeholder en stor mængde kvælstof , der kan være skadelige , når indtages i store mængder . Mens som hovedsagelig anvendes i plastik , det i 2008 blev fundet i mælk og mælkepulver modermælkserstatning importeret fra Kina . Melamin var også forbundet med foder , der forårsagede nyresvigt hos katte og hunde tilbage i 2007 . Selv om der har været nogen officielle undersøgelser af virkningerne af melamin i mennesker , der er potentielle farer, som bør bemærkes .

blæresten


Ifølge en undersøgelse foretaget af World Health Organization , overforbruget af melamin kan medføre blæresten hos mennesker . Dyreforsøg indikerede en sammenhæng mellem de kemiske og dannelsen af blæresten . Omkring 51. 900 børn i Kina blev indlagt i 2008 for urinvejene problemer forårsaget af melamin fundet i modermælkserstatning . Visse selskaber tilføjet melamin til mælkeproducenter til at øge sin proteinindhold , som havde reduceret på grund af forfalskning af den rå mælk produktet .

nyresten


Melamin er vist sig at forårsage nyresten , når det kombineres med cyanursyre i dyreforsøg , i henhold til World Health Organization . Kombinationen af de to kemikalier skaber krystaller , der fremmer væksten af sten i nyrerne . Cyanursyre er almindeligt forekommende i blegemidler , herbicider og andre desinficerende midler , men ikke generelt i fødevarer . Det er ikke afgjort, om cyanursyre var et biprodukt af melamin føjes til modermælkserstatning i Kina , eller om det var forsætligt tilføjet. Men , spædbørn grund af modermælkserstatning regelmæssigt dannet nyresten .

Nyresvigt


Ifølge Verdenssundhedsorganisationen , kombinationen af melamin og cynauric syre kan forårsage nyresvigt både hos dyr og i mennesker . Nyresten som følge af kombinationen af de to kemikalier blok rør i nyrerne og standse enhver produktion af urin . Dette medfører igen nyresvigt og kan føre til døden . I 2007 kombinationen af melamin og cynuric syre blev fundet i en række af foder til selskabsdyr fremstillet i Kina og efterfølgende medførte død i en lang række af katte og hunde . Det blev besluttet, at nyresvigt på grund af nyresten var dødsårsagen . Et stort antal børn i løbet af 2008 modermælkserstatning skandalen også døde af nyresvigt på grund af nyresten fra de giftige melamin og cynuric syre kombination .

Mild Forgiftning


Mens melamin i sig selv er ikke meget giftigt i små doser , Forbruget af tæt på 6000 mg kan forårsage forgiftning og føre til dødsfald . Symptomerne på melamin forgiftning omfatter irritabilitet , nyre -infektion , højt blodtryk , manglende vandladning over en unormal periode og blod fundet i urinen . Behandling såsom kirurgisk fjernelse af nyresten eller infusion af væske kan være nødvendigt for melamin forgiftning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.