fordelene af ammoniak som kølemiddel

Køling er blevet noget af en moderne nødvendighed . Fødevarer, medicinske forsyninger og andre vigtige produkter har alle skal holdes køligt til at blive frisk og brugbar . Mange kølemiddel kemikalier er blevet nedprioriteret i løbet af de år , fordi de ikke er miljømæssigt sikker . Ammoniak , på den anden side , er sikrere , og selvom det ikke burde blive indtaget , betyder det giver mange fordele som kølemiddel .

Environmental Safety


Der er en række forskellige kemikalier , som er blevet brugt som industriel kølemidler i årenes løb , men ammoniak er en af de få , der er miljøvenlig . Lavet af kvælstof og brint , ammoniak forekommer naturligt ( selvom de fleste ammoniak brugt af mennesker er produceret ) . Som sådan udgør ammoniak nogen fare for miljøet og ikke skader ozonlaget , i modsætning til mange CFC og andre kemikalier , der er blevet anvendt som kølemiddel i fortiden .

Lugt


Enhver, der nogensinde har mødt ammoniak ved , at selv om det kan være farveløs , den har en skarp , stikkende lugt, som svier i næsen. Dette er en af ammoniak største fordele som kølemiddel , fordi det gør det meget nemt at opdage . Mange kemiske kølemidler har ingen lugt eller farve , og som sådan , bliver det meget svært at sige, om de er kemikalier, eller hvis de er bare vand . Derudover kan det blive svært at sige , når der har været en lækage eller et spild med andre kemikalier , men ammoniak er lugt fungerer som en sikkerhedsforanstaltning , når der er en utæthed i køle .

Effektivitet


Ammoniak er generelt kendt for at være en yderst effektiv kølemiddel . Ifølge Goodway. com er ammoniak 3 til 10 procent mere effektive end andre CFC , der har været anvendt som kemiske kølemidler i fortiden . Denne effektivitet betyder, at der er mindre energi, der kræves for at holde en ammoniak-baseret køleanlæg hos sin rette niveau over tid . Der vil være mindre anvendte el , og ammoniak-baserede system vil være billigere at køre overalt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.