grundlæggende hjerte livsunderstøttende uddannelse

Grundlæggende hjerte liv støtte uddannelse lærer sundhedspersonale og lægfolk , hvordan man udfører genoplivningsudstyr ( CPR ) , rednings vejrtrækning og Heimlich manøvre for at hjælpe kvælning ofrene . Det er også underviser i brugen af en automatisk ekstern defibrillator ( AED )

Historie


CPR i sin moderne inkarnation blev udviklet . i 1960 , men blev undervist udelukkende til læger . Det var først i begyndelsen af 1970'erne , at uddannelse lægfolk til at udføre hjertemassage blev en populær idé .

Betydning


Gode CPR statistikken er svært at komme med, da de ikke er overvåget af nogen instans . American Heart Association dog, anslår , at op til 50 procent af folk med ventrikelflimren , en fatal arytmi , der får hjertet til at flagre i stedet for slå normalt , vil overleve , hvis de får CPR og defibrillering inden for de første par minutter af sammenbrud .

Udbydere


Den amerikanske Røde Kors og American Heart Association både tilbyde basale hjerte livsunderstøttende uddannelse .

Time Frame


Grundlæggende hjerte livsunderstøttende klasser normalt vare mellem fire og otte timer . Ved udgangen af klassen , vil du blive bedt om at vise dine evner ved hjælp af et CPR- model .

Fun Fact

Der er en vandrehistorie , at de mest populære CPR model , kaldet CPR Annie , bærer ansigt datter af en svensk læge . Pigen skulle efter sigende have døde efter en skøjteløb ulykke , fordi ingen af de tilstedeværende vidste CPR . Falsk . I virkeligheden kommer de elementer CPR Annie fra dødsmaske af en anonym ung kvinde , der druknede i Seinen omkring 1900 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.