hvad der udløser tornado sirener ?

Tornado sirener , også kendt som udendørs advarsel sirener , der er installeret i mange samfund at være lød i tilfælde af truende fare . Tornado Sirenerne er højt nok til at blive hørt af dem , der er udendørs , advarer dem til at søge ly omgående. Der er en række situationer , hvor operatøren eksternt udløser sirener , ved hjælp af radio kontrol .

Tests


De fleste samfund , der har tornado sirener installeret vil teste disse sirener på regelmæssig basis . Ikke kun de test , at den udendørs advarslen sirenerne stadig fungerer korrekt , men de også lære beboerne at anerkende lyden af tornado sirener . Byer offentliggøre oplysninger om, hvornår sirener i området testes , såsom på 10 om morgenen den første tirsdag i måneden .

Tornado Advarsler


Tornado sirener viser tornado advarsler og andre nødsituationer indberetninger af en enkelt tone , som regel 04:57 minutter i varighed . Sirenerne er lød for tornado advarsler ikke kun, når betingelserne er gunstige for tornadoer , men når man rent faktisk er blevet observeret i nærheden . På grundlag et alarmsignal , bør folk straks søge ly og tænde for radio eller tv for yderligere oplysninger om , hvilken type nødsituation og handling, der skal træffes.

andre vejrforhold


Tornado sirenerne bruges til at advare om mange andre alvorlige vejrforhold udover tornadoer . Nogle eksempler er alvorlige storme , som kan omfatte store hagl , jordskælv , orkaner og svær vinde .

kemikalieudslip


Selv hvis vejret ser perfekt , bør tornado sirener altid tages alvorligt , fordi signalet også kan indikere tilstedeværelsen af biologiske farer . Begivenheder såsom kemikalieudslip eller andre udslip af en stor mængde af farlige materialer vil udløse tornado sirenen .

Angreb

Udendørs vejr Sirenerne er også typisk udstyret til at producere en jammer støj bestående af to toner . Denne tone er udløst af et fædreland sikkerhedsbrud , såsom en faktisk eller forestående angreb på området .

Volunteer Brandmænd

Fællesskaber , som har frivillige brandfolk kan også producere en tredje type signal om deres tornado sirener . Denne alarm typisk består af skiftevis høje og lave toner og bruges til at samle frivillige brandfolk , når der er en brand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.